Blomsterkasser, plantekasser og højbede

Indret en skøn højbedshave i både den store og lille have. Se udvalget af blomsterkasser og højbede her.

Cubic blomsterkasser

Markante og moderne blomsterkasser på hjul i et hav af størrelser. Med blot en enkelt blomsterkasse kan du løfte helhedsudtrykket i din have.

Plantekasser og Blomsterkasser

Vil du se de mange muligheder inden for plantekasser og blomsterkasser? Her har vi samlet alle serier på samme sted, så du kan vælge din favorit.

Pipe Højbede

Lad drømmen om friske grøntsager, duftende krydderurter i en lille urban garden blive til virkelighed. Med Pipe-højbede kan alle få grønne fingre.

Højbede, plantekasser og blomsterkasser

Med plantekasser er det nemt at omdanne selv den mindste altan til en køkkenhave eller hyggelig oase. 

De fleste krydderurter, grøntsager og blomster trives nemlig fint på en lille altan eller i ejendommens gårdhave - og så er det lærerigt og hyggeligt for store og små at nusse om planterne.

Vores plantekasser findes både på ben, med hjul og espalier. Fordelen ved at vælge en blomsterkasse på ben eller hjul er, at den virker lettere i udtrykket, og det er tilmed nemmere at komme til at holde rent omkring blomsterkassen, når du nusser om planterne. 

Er du mere til de klassiske højbede, så kig på vores Pipe-højbede, der skal placeres direkte på jord, græs eller fliser.

Vil du have tips og gode råd til etablering af højbedshave? Så tjek vores guide til etablering af højbede.