Stolper

Se det store udvalg af kvalitetsstolper i materialerne træ, komposit og stål.

Kompositstolper

Kompositstolper med forstærket kerne af stål er et vedligeholdelsesfrit alternativ til træ eller stål. Se udvalget af stolper i komposit her.

Stålstolper

Stålstolper fås både i varmgalvaniseret og i varmgalvaniseret/pulverlakeret. Vælg mellem firkantede og runde stolper, som passer til dit projekt.

Træstolper og dragere

Med gode træstolper, dragere og profilstolper er du sikker på, at dit projekt holder i årevis. I vores sortiment kan du vælge mellem krydsskårne og omlimede stolper.

Stolper - i trykimprægneret træ, stål og komposit

I vores sortiment finder du flere forskellige stolpetyper i træ: krydsskårne og omlimede stolper, profilstolper og dragere - alle typer er fremstillet i FSC-certificeret træ. Vi har også et stort udvalg af stolper i komposit og stål. Blandt stolperne i stål kan du vælge mellem varmgalvaniseret og varmgalvaniseret/pulverlakeret.

Det kan være svært at kende forskel på de mange typer af stolper. Herunder kan du læse mere om stolpetyperne.

Træstolper:
Når du vælger omlimede stolper, får du en FSC-mærket stolpe, der er produceret af fyrretræ - trykimprægneret NTR klasse A, hvilket betyder, at den er beregnet til nedgravning. Stolpen er sammenlimet af to stykker træ for at mindske revnedannelser og vridning samt sikre styrke og formstabilitet. 

Stålstolper: 
Stålstolper er et godt alternativ til træstolper, da de ikke kræver vedligeholdelse med maling. I sortimentet finder du både runde og firkantede stålstolper, stolper med fod og stolper til nedstøbning. Kombinér stålstolperne med et komposithegn eller glashegn for flotte kontraster, eller gå efter det helstøbte udtryk med et matchende stålhegn. 

Kompositstolper:
Vores kompositstolper er forstærket med en stålkerne, som gør den stabil og holdbar til dit hegnsprojekt. Komposit er et blandingsprodukt med 50% genbrugstræ, 35% genbrugsplast og 15% bindemiddel, UV beskyttelse og farve. Fordelen ved komposit er minimal vedligeholdelse og lang levetid.

Kompositstolpen kan udelukkende anvendes til hegn med max. højde på 145 cm og er ikke konstrueret til anvendelse ved låger.