Om os

Vi skaber rammerne om det gode udeliv

Læs om vores historie, designfilosofi, den grønne rejse og teamet bag.

Vores vision

Dansk design og haveindretning, der glæder og gør nytte gennem generationer

Uderummet har altid været centrum for velvære og livskvalitet. I dag er have og udemiljø for mange blevet et lille helle, der står i skærende kontrast til det travle og moderne liv.

I haven er der højt til loftet og plads til nærvær. 

Så hvorfor ikke udnytte og indrette de ekstra kvadratmeter på bedste vis? Hvorfor ikke gøre haven til det sted, hvor du finder ro, skaber minder og nyder øjeblikket i fællesskabet eller alene?

Vi drømmer om, at vi med vores langtidsholdbare produkter til haveindretning, kan inspirere dig til at gøre dine havedrømme til virkelighed. Og vi drømmer om, at du kaster dig ud i nye projekter og er kreativ med vores nemme byg selv-løsninger. Det er nemlig slet ikke så svært.

Vores historie

Der var engang .... Fra snehegn til rammerne omkring det gode udeliv

PLUS A/S er et dansk brand, som er vokset ud af en veldrevent familievirksomhed med rødder helt tilbage til 1917.

Dengang gik vi under navnet Sorø Stakitfabrik, som blev stiftet af isenkræmmer Holger Eich. I første omgang begyndte salget af hegn som en hobby for Holger, men det tog hurtigt fart.

Virksomheden tilbød dengang snehegn, der var lidt af en bestseller, men gennem årene blev produktkataloget løbende tilpasset de skiftende behov i samfundet: fra siloer til et voksende og stadigt mere industrialiseret landbrug - til havehegn, carporte og udestuer til Hr. og Fru Danmarks nybyggede parcelhuse i forstaden.
 

Designfilosofi

Vores tilgang til haveindretning hviler på 5 dogmer: 

✔️ Byg selv skal være for alle - Enkle samlesæt skal gøre det hurtigt og nemt for alle at forny uderummet uanset håndværksmæssig erfaring.

✔️ Fleksible og langtidsholdbare løsninger - Vi er det modsatte af flygtige tendenser. Vi mener nemlig, at indretning til haven skal være langtidsholdbart i mere end en forstand. Kvaliteten skal være i orden – og det skal være muligt at tilpasse i takt med, at behovet ændrer sig.

✔️Ordentlighed og ansvarlighed i produktionen - Vi gør os umage med at udvikle produkter, der så vidt muligt er produceret på en måde, som anvender nogle af de ressourcer, der allerede findes. 

✔️Designet og udviklet i Danmark – Det er din garanti for at produktets liv fra vugge til grav er gennemtænkt, så det kan bruges i årevis og derefter genbruges og få et nyt liv. Alle produkter udvikles nemlig i vores lille designteam i Vejen.

✔️ Bredt materialeudvalg på tværs af produktkategorier  – Det skal være nemt selv at skabe rød tråd i indretningen. Derfor går materialer, farver og designs igen på tværs af møbelserier, hegn og haveindretning.

Fra skitse til færdigt produkt - følg produktets rejse

Godt design handler for os om meget mere end kun æstetik.

Bag et lækkert design - et nyt møbelsæt, en havelåge eller et shelter - ligger et hav af udviklingstimer. 

 

Gennem hele vores historie har vi og vores hold af designere haft produktet i hænderne. Lige fra første streg på tegnebrættet til det lander hjemme hos dig. Vores omhyggelige proces er med til at sikre den høje kvalitet, som vi er kendt for, og som gør, at du får glæde af dit produkt i årevis. 

Du tænker måske ikke over det, men funktionalitet, holdbarhed, sikkerhed og miljøhensyn er helt afgørende for, at en produktidé kan blive til virkelighed. Samtidigt ønsker vi at inspirere dig til at passe godt på dit produkt og lave tilpasninger, så det passer til, hvor du er i livet.

Bæredygtighedsarbejdet

Lad os være ærlige.

Vi kommer ikke til at brande os på at være 100% bæredygtige. I vores øjne er arbejdet med bæredygtighed nemlig en fortløbende proces, som hele tiden udvikler sig - og målet flytter sig i takt med verden omkring os.

Men vi er på vej, og det er vigtigt for os at være transparente og ærlige over for dig om de valg, vi tager.

 

Teamet bag

I dag er vi ikke længere familieejet, men vores virksomhedskultur er præget af, at vi nærmest er som en stor familie. En "familie", der består af et lille, men stærkt hold med lang anciennitet. Alle med det til fælles, at vi er dedikerede havenørder og friluftsmennesker, der brænder for at hjælpe, servicere, inspirere og skabe produkter til skønne uderum. 

#mitplusprojekt

Intet os - uden dig

Vores produkter får først liv, når de lander ude hos dig.

Vi samler på alle de fine og kreative projekter, som vores kunder deler med os. Enten på mail eller ved at tagge os på Instagram. Sammen har vi opbygget et helt lille fællesskab i et virtuelt uderum fyldt med skønne plus-projekter.