Indretning til haven

Drømmer du om at få en have, der både er praktisk og skøn at opholde sig i? Se udvalget af haveindretning her.

Terrassetrapper

Drømmer du om en byg selv-trappe til terrassen eller haven? Vi har gjort det superenkelt for dig at bygge en terrassetrappe med vores trappekit, der indeholder trappevanger, trinbrædder, beslag og skruer.

Tørrestativer

Hæng tøjet på et tørrestativ i baghaven eller gården. Så kan du både tilgodese din pengepung og miljøet - og nyde duften af rent tøj.

Varmepumpeskjul

Skjul din varmepumpe samtidig med at du beskytter den mod vejr/vind og sikrer lang holdbarhed. En varmepumpeskjuler giver dit uderum et mere helstøbt udtryk.

Trappevanger

Med vores trappevanger kan du bygge netop den trappe i haven, som du har brug for.

Pergolaer

En pergola er en effektfuld måde, hvorpå du kan skabe stemningsfulde rum i din haveindretning. Brug pergola på terrassen eller som ramme omkring en havesti med klatrende planter.

Stolpeskørt

Når du planter træer er den første tid i din have helt afgørende for, at du får et sundt træ. Med et stolpeskørt skåner du træet for skrammer, og du gør samtidigt græsslåning til en leg.

Dørriste

Velkommen hjem! Design en personlig dørrist til din bolig lige efter din smag. Cubic-ristene fås med og uden måtte og i forskellige højder.

Terrassefliser

Træt af et koldt betongulv?
Her er løsningen til hvordan du hurtigt gør dit uderum unikt og indbydende.

Skraldespandsskjul/renovationsskjul

Giv de små detaljer og hverdagsting opmærksomhed i din uderumsindretning - Skjul dit skrald med stil, og skab samspil med hegn og renovationsskjul i samme design.

Daylife

Daylife-serien er en hyldest til dagligdagen og dens mange gøremål. Med denne nyfortolkning af den klassiske pergola bringes familien tættere sammen i både leg, træning, vasketøj, praktik og hygge.

Rosenportal

Byg en smuk nyfortolkning af den klassiske rosenportal, og få et spændende element i din have, der vækker nysgerrighed.

Fitness-stativ

Vink farvel til dyre fitnessabonnementer, og få dig dit eget træningsstativ i haven.

Cubic beslag

Cubic skaber sammenhæng. Byg feks. en brændevæg, en pergola, et fitness stativ - mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænser.

Højbede & plantekasser

Lad drømmen om friske grøntsager og duftende krydderurter i en lille urban garden blive til virkelighed.

Have og indretning - lad kreativiteten blomstre

Drømmer du om en have, der emmer af atmosfære og livsnyderi? Og har du husket at få plads til de praktiske ting i haven, som gør hverdagen lettere? For eksempel et tørrestativ, en praktisk dørrist og en skraldespandsskjuler.

Selv i en lille have kan du dyrke grøntsager, som får mundvandet til at løbe, og øjnene til at funkle af ren havelykke. Men haven er mere end grønne fingre.

Det er et tomt lærred, hvor du kan skabe spændende rum, som bringer familien tættere sammen i hverdagens mange gøremål. Hyld hverdagen - tag hele familien med i kreative gør-det-selv-projekter, og oplev, hvordan fællesskabet blomstrer.  

Gå på opdagelse i vores manger projekter og produkter til haveindretning: outdoor fitnessstativ, pergola, rosenportal, daylife, højbede, blomsterkasser, tørrestativ, renovationsskjul og skraldespandsskjul og meget mere.