Shelters

Kig til stjernerne, lyt til regnen, mærk solstrålen og duft den friske luft. Se udvalget af byg selv-shelters her.

Shelters

At sove i det fri er ren friluftslykke og en fantastisk sanseoplevelse. Med et shelter i baghaven har du og familien adgang til denne oplevelse året rundt.

Siesta Sommerly

Spred hverdagsmagi og gå sommeren i møde med årets produkt til dit uderum. Med Siesta Sommerly er der ingen grænser for, hvordan du kan bruge din terrasse, have og store altan.

Shelter på hjul

Det mobile shelter inviterer til hulehygge, egoisttid eller tosomhed i ét med naturen, hjemme i haven. Nyd tiden udendørs, trods mangel på sol. Shelteret kan indrettes som udendørs læsehjørne eller som legekrog til børnene og placeres lige der, hvor man ønsker. Kun fantasien sætter grænser.

Shelter i haven - dobbeltshelter, shelter på hjul eller multi shelter

At sove i shelter er en fantastisk sanseoplevelse  – en oplevelse, vi på det varmeste kan anbefale.

Flere og flere vælger nemlig at sove ude, også om efteråret, fordi det virker beroligende og stressdæmpende at være tæt på naturens lyde og dufte.

Et shelter er ikke kun en soveplads - med puder, tæpper og spil kan du let skabe et helt unikt, overdækket uderum, hvor familien kan samles og nyde naturen og haven fra første parket.

Vores shelters er robuste og holdbare, fremstillet i ubehandlet fyr/gran, og leveres i delvist færdigsamlede moduler. Husk, at det er vigtigt, at du behandler dit shelter med en god træbeskyttelse, så holdbarheden er sikret. 

Inden du påbegynder dit byggeri, anbefaler vi altid, at du orienterer dig omkring gældende regler inden for sekundært byggeri, eller tager kontakt til Teknisk Forvaltning i din kommune.

Bliv inspireret af skønne shelterprojekter hos vores kunder her.