Møbler til terrasse og udemiljø

Er du på jagt efter nye havemøbler, bord-/bænkesæt eller en fin havebænk? Se udvalget af møbler her.

Møbelsæt

Et nyt sæt havemøbler kan løfte hele havens udtryk. Gode møbler i gedigne materialer og et gennemtænkt design er nøgleordene for vores møbelserier.

Bord-/bænkesæt

Altid plads til én mere. Når du vælger bord-/bænkesæt går du aldrig helt galt i byen. Her slipper du nemlig for at bekymre dig om pladsmangel og om løse havemøbler, der roder og vælter i vinden.

Børne bord/bænkesæt

Giv børnene deres helt egen siddeplads og et udendørs frirum, der er deres helt eget. Det vil både børnene og resten af familien elske.

Bænke

En havebænk er uundværlig i dit uderum. Skab uformelle siddepladser og åndehuller, som er fyldt med atmosfære og hygge med en bænk efter præcist dine ønsker og krav til mål, materiale og design.

Trallemøbler

Skab din egen personlige og unikke løsning med de flotte trallemøbler fra vores DESIGN-serie. Vores traller er alle FSC-certificeret.

Plante- & Grillborde

Vores plante- og anretterborde kan også bruges til opbevaring og til at organisere dine potter og spirebakker. Vælg mellem flere designs og størrelser - alt efter dit behov.

Havemøbler til uderummet

Gode havemøbler rummer både fællesskabet og alenestunden. Eller grin og glæde i godt selskab med dem, du har kær. Med andre ord: Et godt havemøbel skal kunne det hele.

Uanset hvad du er i humør til, kan du finde møbler, der passer til dig.

Er du den romantiske og nostalgiske type eller den minimalistiske og moderne? Gedigne materialer og gennemtænkt design gør hvert møbel til et langtidsholdbart og klogt valg, som familie og venner kan samles om, år efter år. 

Vælg mellem havemøbler, bord-/bænkesæt, plankeborde og havebænke, cafesæt, loungemøbler og meget mere - til den lille terrasse, haven, offentlige rum, parker, cafëer, restauranter, institutioner og meget mere.

Med et stigende fokus på bæredygtighed tilbyder vi naturligvis også løsninger, som er særligt miljøvenlige og fremstillet ud fra en bæredygtighedstanke. Vælg for eksempel vedligeholdelesfri havemøbler fremstillet i RePlast, som er genanvendt plast og ReTex, som er genanvendt plastemballage og tekstilrester.