PLUS kataloger online

Plus kataloger 2020

Tjek vores online kataloger – her finder du masser af inspiration til indretning af små hyggekroge i haven, legeredskaber til børnene, de perfekte højbede, møbelsæt og rum til opbevaring af haveredskaber og cykler.

Du kan downloade katalogerne eller du kan bladre dem online.

Velkommen i det nære…

”Hvor skal I på ferie det næste års tid?”
”Til sommer tager vi flyet til Nice og kører Provence tyndt i en lejet bil, og op til jul smutter vi til Thailand. Skønt at se lidt af verden”.
Sådan har det tit lydt, når et par naboer fik en stille weekend-øl hen over hækken under en pause i havearbejdet. Men meget tyder på, at det ikke vil ske så tit mere. En undersøgelse fra VisitDanmark viser, at vi begynder at kigge indad, når det gælder feriemål. Klimadebatten påvirker os alle, og for mærkbart flere af os betyder det, at vi gerne bliver inden for landets grænser og nyder den skønne natur og de smukke byer, som vi har også her i landet. Så hvad med at holde ferie i haven i år?

UDERUM

Vil du nyde udelivet fra den første forårssol, og hen til de lune sensommer aftener, så er en pavillon lige sagen. Et fristed under åben himmel - næsten!

De flesible løsninger lader dig endda skærme af for en kølig brise eller regn.

Få tanket op efter en travl hverdag og nyd stilheden.

Og har du brug for selskab, er der også plads til resten af familien og vennerne..

Vedligeholdelsesfrit

Vedligeholdelsesfri falder i god smag hos mange, i dette katalog finder du en komplet oversigt over PLUS sortiment af vedligeholdelsesfrie produkter.