Terrassemakeover med hegn, udekøkken og pergola

Tina Dalbøge har skabt liv og atmosfære på terrassen med hegn, pergola og møbler

Tina Dalbøge

Boligstylist

Tina er boligstylist og uddannet dekoratør inden for møbler. Den baggrund og passion bruger Tina i sit arbejde som boligstylist, hvor hun i mere end 14 år har besøgt private hjem, for at hjælpe med deres boligindretning. Hun betegner sig selv som "handy-hobby-kvinde" eller "gør det selv-kvinde" for hun ser og laver kreative påfund i mange forskellige materialer.

En fin kontrast til de røde mursten

Langs kanten af terrassen og i haveskel har Tina valg det sortmalede Rustik Hegn. Hegnet skærmer både mod vind og mod nysgerrige blikke fra naboen, og så pynter det og skaber masser af atmosfære. Hegnet dækker for en hæk, som ellers skulle klippes til et par gange om året, for at holde den fine form. 

Lad klatreplanterne få frit spil

Klatreplanterne er brugt til at skabe et levende og grønt dække over terrassen. Måske vil de skønneste vinranker hænge ned over terrassen, som man kan gå og hapse af i løbet af sensommeren? 

Det overdækkede område, pergolaen, bæres af massive stolper, hvorpå Cubic beslagene i varmgalvaniset stål er monteret. Beslagene bryder det sorte hegn og samler det hele på en elegant måde med rå detaljer og kontraster.

Her mærker man, at der leves

Særligt de mange klatreplanter, som er plantet langs hegnet kommer til at vokse op og forene et rustikt træhegn med naturen. Også krydderurterne, som er plantet og placeret i diverse små krukker hist og pist, giver en charme til terrassen.

Nostalgi møbler

Tina Dalbøge valgte at sammensætte et Nostalgi bord med hendes egne stole, en mulighed var også at bruge bænken med sit eget bord istedet. Gå på opdagelse i de mange muligheder med vores Nostalgi møbler lige her.

Plante-/grillborde

Tina Dalbøge valgte et grillbord fra Urban Picnic-serien, sorte planker står i flot kontrast til de galvaniserede rør der udgør rammen. Måske skal du have noget lignende, eller noget helt andet? 

Rustik Hegn

Et rustikt hegn kan stå i flot modspil til et klassisk murstenshus. Vores Rustik Hegn giver et robust og flot look, kombiner med Cubic Beslag for at skabe helhed mellem hegn og overdække.

Følg PLUS på Instagram og bliv inspireret

Få tips til dit PLUS projekt, gode ideer til dit uderum og deltag i konkurrencer