Cykelskur og cykelopbevaring

Cykelopbevaring i nordisk design og kvalitet. Se udvalget her.
12 ud af 28 produkter
Hent flere produkter

Byg selv cykelskur og cykelopbevaring i træ

Et cykelskur er et must til dig, der gerne vil passe godt på familiens cykler og andre køretøjer. Men du kender sikkert til problemet med at finde et pænt og holdbart cykelskur i træ i god kvalitet, som matcher resten af uderummet. 

Heldigvis er du landet det rigtige sted. Med vores mange cykelskure og Multi Havehuse i træ har vi sørget for, at du kan bygge opbevaring til cyklerne uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik. Og så er skurene tilmed lette og overskuelige at bygge selv.

Cykelskurene er nemlig designet i nordisk stil med lækre detaljer, der passer lige ind i nutidens boligindretning. Al vores træ er desuden FSC-certificeret, og du får derfor et produkt af træ, der overholder de strenge krav til bæredygtig skovbrug. 

Vælg mellem skure i flere varianter: fritstående eller til væg, lukket eller åbent - eller måske en kombination, som gør det mulig også at opbevare andre redskaber og køretøjer bag en lukket dobbeltdør.

Cykelskurene leveres som byg selv samlesæt med færdigsamlede sider og døre, så samleprocessen bliver så nem som mulig. Da produktet er ubehandlet, er det vigtigt, at du behandler træet med en god træbeskyttelse i form af enten maling eller olie. Det sikrer skurets levetid og gør, at det kan stå ude i al slags vejr uden at tage skade.

Få inspiration til indretning af dit uderum i vores inspirationsartikler