Cykelskur og cykelopbevaring

Cykelopbevaring i nordisk design og kvalitet. Se udvalget her.
12 ud af 24 produkter
Hent flere produkter

Cykelskur og cykelopbevaring

Et cykelskur er et must til dig, der gerne vil passe godt på familiens løbehjul, elcykler, ladcykler og løbecykler. Men du kender sikkert til problemet med at finde et pænt cykelskur i god kvalitet, som matcher resten af uderummet.

Med cykelskurene i Nordic-serien har vi sørget for, at du kan bygge cykelskur uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik.

Cykelskurene er nemlig designet i nordisk stil, der passer lige ind i nutidens boligindretning.

Cykelskur med eller uden dør - hvad er dit behov?
Når vi indretter os lækkert, får vi lyst til at passe bedre på vores ting, og i dag er cykler og løbejul mindst lige så vigtige at passe på og pleje som bilen.

Har du brug for et ekstra fristed ved sommerhuset, skal der ryddes op i haven, eller mangler du plads til at dyrke din hobby? Så har vi løsningen til dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af rummelige redskabsrum og havehuse. Her er noget for næsten enhver smag, i enhver størrelse og til enhver pris.

Multihus med flere funktioner
Rummene kan indrettes, så de passer til netop dit behov: hobbyrum, værksted, opbevaring eller noget helt andet. 

Holdbar og høj kvalitet.
Med et redskabsrum fra PLUS er du sikker på at få den bedste og mest holdbare løsning, hvor der tilmed er styr på alle detaljer og funktioner - og ikke mindst miljøet.

Få inspiration til indretning af dit uderum i vores inspirationsartikler.

Cykelskurene leveres som saml selv-sæt med delvist færdigsamlede moduler. Vælg mellem varianter med eller uden dobbeltdør og komplette samlepakker inkl. tagpap, stolpefødder og alulister, som giver skuret det sidste finish.