Komposithegn

Vink farvel til sandpapir og malerpensel. Med et komposithegn får du nemlig et hegn, der næsten er vedligeholdelsesfrit. Se hele udvalget af hegn i komposit her.

Artura

Artura-serien er et komposithegn, der kan tilpasses i bredde og højde. Komposithegnet er næsten vedligeholdelsesfrit og kræver blot afvaskning ved behov.

Futura

Det strømlinede og mørke komposit i Futura-serien kræver minimal vedligehold. Her kan du også kombinere med iøjnefaldende og smukke glaselementer, som gør hegnsløsningen unik.

Komposithegn - en hegnsløsning, der stort set er vedligeholdelsesfri

Vores to komposithegn Artura og Futura fåes i forskellige højder og bredder med en flot stålramme omkring. Hegnet leveres som saml selv-hegn, hvor plankerne monteres enkeltvis, når stolperne er sat i jorden. På den måde bestemmer du selv højden på dit hegn - alt efter, om du ønsker et højt hegn i for eksempel et haveskel eller et lavere hegn på terrasse eller i forhave.

Vælg desuden mellem stolper i enten galvaniseret stål eller komposit for at understrege det look, du går efter.

Hvis du ønsker en mere let og imødekommende hegnsløsning i komposit, kan du kombinere dit hegn med elementer i glas, som giver et mere åbent hegn.

Fordelen ved komposit er, at det stort set er et vedligeholdelsesfrit materiale. Husk dog, at intet kan holde sig pænt i årevis, uden at du skal vedligeholde det. Vask hegnet let ned med vand og almindelig sæbe ved behov, så undgår du algedannelse. 

Vi anbefaler altid, at du orienterer dig i hegnsloven eller lokale servitutter i din kommune, før du bygger hegn i din have.