Byg shelter på hjul, og skab rammerne om jeres søde sommerminder

Få inspiration til, hvordan du får glampingstemning hjem i baghaven med et sødt shelter på hjul.

Plus 16748-1 shelter på hjul - et shelter samlesæt

Shelter på hjul - det perfekte DIY-projekt for hele familien

Vores shelter på hjul er designet, så det er super let at samle og (mindst) ligeså let at holde af. 

Det søde, mobile shelter fungerer som et flytbart værelse, som er let af lukke af med den hvide dug af kraftigt vævet polyester.

Sagt med andre ord: Med et shelter på hjul kan du gøre sommeren lidt længere - og lidt hyggeligere for dig og din familie.

Gå på opdagelse i en række skønne projekter med et shelter på hjul hos vores kunder, og se, hvor enkelt det er at gå til et sheltersamlesæt.

God fornøjelse.

Caroline bygger shelter på hjul i kolonihaven

Et shelter på hjul viste sig at være det perfekte DIY-projekt for mig og min familie. Alle var med til at samle og male - og voilá 🪄  Nu har vi et helt nyt rum i haven, som tilmed er det hyggeligste og nemt kan flyttes (selvom det ikke fylder særlig meget). Derudover er det et genialt spot for teenagere: deres eget lille space, hvor de kan slappe af, tage en lur eller spille musik 😴🎸🥰

Se glimt fra samleproces og aftenhygge

Et helt nyt haverum med et shelter på hjul

Caroline Meldgaard, der står bag bloggen og famileuniverset Børn i Byen, har tilføjet et shelter på hjul til kolonihaven.

Før var græsplænen lidt bar, og den inviterede ikke ligefrem til ophold - men nu har hele familien fået deres nye favoritsted i haven. Her kan de nemlig mødes og nyde både de varme eftermiddage i skyggen og de sene sommeraftener og nætter.

Caroline har malet shelteret i en støvet grøn og indrettet med lyskæder, en god madras og masser af bløde puder.

Med vores shelter på hjul har vi fået et helt nyt haverum.
Der er nærmest kamp om at bruge shelteret - vi hænger ud, arbejder, tager eftermiddagslur og mødes med venner. 

6 gode grunde til, at du skal bygge shelter på hjul

  • Du får det perfekte DIY-projekt - tilpas underholdende, udfordrende og med plads til at udleve dine kreative sider.
  • Du får glampingstemning og et uderum, der emmer af hygge - et sted, du har lyst til at opholde dig endnu mere.
  • Du får god opbevaringsplads - når udelivssæonen er slut kan du nemlig opbevare mindre havemøbler og andet udegrej i det lukkede shelter.
  • Du får shelterliv i miniformat - med et shelter på hjul kan familien få lidt af shelterlivet ind i haven.
  • Du får et nemt gør det selv-projekt og cirka 4 timers byggehygge - shelteret kommer nemlig som et komplet samlesæt med en udførlig samlevejledning.
  • Du får shelter fremstillet i FSC-certificeret nåletræ, hvilket er din garanti for at træet kommet fra en ansvarlig kilde.

Se Mettes shelter på hjul på terrassen

Fra Danmark til Dubai ... 

Så langt har Mette Marie Tonderings (også kendt under profilen @metzit) shelter på hjul rejst. Mettes shelterprojekt startede egentlig på familiens terrasse på Sjælland, hvor det fine shelter på hjul flittigt blev brugt som hyggekrog og soveplads.

Men da familien på grund af job besluttede at flytte til Dubai, skulle shelteret selvfølgelig med.

Mette har med shelteret fået mulighed for at udfolde sine kreative idéer og har således valgt at male shelteret i en sart lyseblå farve både indvendigt og udvendigt. 

Derefter har hun indrettet det "lille værelse" med madras, puder, tæpper, billeder og en boghylde, så det nu minder nu om en helt lille alkove. 

Tjek galleriet herunder, og se det fine resultat. 

Jeg knuselsker mit shelter på hjul ... fordi vi triller det rundt i haven, så det passer til, hvor der er sol og skygge. Selvom vi har en lille have, så vil jeg ikke undvære shelteret, og om vinteren fungerer det som opbevaring til vores havemøbler.

Mette

Vil du se, hvordan du samler et shelter hjul?

Tjek videoen her, som viser hele samleprocessen af et shelter på hjul.

Godt at vide om behandling og vedligeholdelse af træ

Det kan være fristende at gå i gang med at samle shelteret med det samme, men vi anbefaler altid, at du maler delene i træ, før du samler projektet.

Ubehandlet træ tåler nemlig ikke det skiftende vejr, hvis det forbliver ubehandlet. Det er derfor vigtigt at behandle træet med en god træmaling eller olie til udendørs brug, før det udsættes for vejr og vind.

Sørg for at opbevare delene på et tørt og overdækket sted, og lad træet tørre helt, før du samler.