Bord-/bænkesæt

Altid plads til én mere. Har du brug for praktiske havemøbler, der skaber uformel og hyggelig atmosfære? Se udvalget af bord-/bænkesæt her.

Classic Bord/bænkesæt

Bløde organiske former og rå planker i skøn harmoni er kendetegnende ved det fine bord-/bænkesæt. Fås i flere farver og materialer.

Zigma Bord/Bænkesæt

De skæve linjer giver det praktiske havemøbelsæt et let og dynamisk udtryk. Kombinér sættet med de smarte sammenbygningsmoduler, så du kan sætte flere sæt sammen. Dermed får du plads til de store selskaber.

Twist Bord/bænkesæt

Giv plads til de store fællesskaber omkring det klassiske bord-/bænkesæt i et rummeligt og komfortabelt design.

Picnic bord-/bænkesæt

Omkring det rummelige Picnic bord-/bænkesæt sidder alle komfortabelt. Vælg ryglæn til alle fire bænke eller blot til nogle, og vælg mellem et hav af farver og materialer, som kan matche omgivelserne.

Basic bord-/bænkesæt

En nyfortolkning af det klassiske bord-/bænkesæt med planker i træ eller genbrugsplast. Her får du et lækkert møbel med et råt og robust stel af galvaniseret stål.

Bord-/bænkesæt

Praktisk bord-/bænkesæt i træ, der danner rammen for massevis af dejlige stunder med familien og vennerne - i haven eller på terrassen. Fås i rundt og firkantet, med og uden ryglæn.

Wega bord-/bænkesæt

Et solidt bord-/bænkesæt i gode, holdbare materialer, der harmonerer godt med livet både i byen og ved vandet.

Alpha bord-/bænkesæt

Komfortabel klassiker i solidt design, der tager hensyn til miljø og natur. Vælg mellem flere farver og materialer.

Bord-/bænkesæt i træ og ReTex til haven og offentlige rum

Bord-/bænkesæt har mange gode kvaliteter. Udover at være praktiske, skaber de nemlig også hyggelig og uformel atmosfære.

Lad det klassiske bord-/bænkesæt med planker i træ eller ReTex danne rammen om mange dejlige stunder i haven eller på terrassen. Vores bord-/bænkesæt fåes i flere størrelser, så du kan finde den, der passer til dig.

Fordelen ved et bord-/bænkesæt er nemlig, at man slipper for at bekymre sig om pladsmangel - samt om løse havemøbler, der roder og vælter i vinden. Et bord-/bænkesæt står uændret året rundt og kan med fordel "pyntes" lidt op med hynder, puder og tæpper til de kuldskære og sarte. 

Bord-/bænkesæt i god kvalitet

Vores bord- og bænkesæt er robuste og holdbare - med planker udført i massivt træ, ReTex eller RePlast. Design og materialer blender flot ind i omgivelserne, og med regelmæssig behandling med træbeskyttelse kan bordet stå ude hele året rundt.