Glashegn og glaslåger

Med hegn i glas får du en diskret og elegant hegnsløsning, der skærmer af omkring terrasse og altan. Se udvalget af hegn i klart og frosted glas her.

Glashegn

Med glashegn og glaslåger kan du bevare udsigten og samtidigt få et hegn, der skaber læ og sikkerhed.

Glashegn til runde stolper

Vil du have runde stolper til dit glashegn? Vi har samlet de forskellige muligheder inden for glashegn til denne stolpetype.

Glashegn til stolper med håndliste

Vil du have varmgalvaniserede stålstolper til dit glashegn? Vi har samlet de forskellige muligheder inden for glashegn til denne stolpetype.

Glashegn - med klart glas, frosted mat glas og glas med frostede felter

Leder du efter den diskrete og elegante hegnsløsning til din terrasse, altan eller balkon?

Her kan du vælge imellem et hav af muligheder inden for glashegn og glasafskærmning i flere mål og med forskellige udtryk.

I vores sortiment finder du hegn i både hærdet og hærdet lamineret glas. Er hegnet mere en 0,5 m over terræn anbefaler vi opsætning af glas i hærdet og lamineret.

Vores laminerede glas består af to hærdede glasstykker, der er limet sammen omkring et stykke folie. Ved brud granulerer glasset, men stykkerne klæber fortsat til folien.

Mix og match dit nye glashegn - alt efter, om du er til klart glas, frosted eller frostede felter, og om hegnet skal monteres på runde eller firkantede stolper i varmgalvaniseret stål og varmgalvaniseret/pulverlakeret stål. Du kan desuden kombinere med mahognihåndlister og glaslåge for et gennemført udtryk.

Design din glashegnsløsning på få minutter med vores smarte PLUS Designer - Beregner Heine.

Eller få inspiration til dit nye glashegn her.

Hvad er forskellen på lamineret glas og hærdet glas?
Hærdet glas 6 mm
Glashegn i hærdet glas kan anvende ved hegn i maks højden 50 cm over terræn. 
Ved brud granuleres glasset i små ufarlige stykker.

Lamineret glas 8,76 mm
Glashegn i lamineret glas kan anvendes som rækværk/værn over 50 cm over terræn. Glasset består af 2 lag glas, der er limet sammen om en folie. Brydes glasset, hæfter glassplinterne i folien.

Få mere viden om de forskelllige glastyper og om montering i vores glashegnsguide.