Hegn og låger

Vil du bygge nyt havehegn i forhave, haveskel eller på terrasse? Se det store udvalg af hegn og låger i træ, glas, stål, polyrattan, pil og komposit her.

Træhegn

Vælg mellem et stort udvalg af moderne og klassiske træhegn og stakit produceret af FSC-certificeret træ.

Komposithegn

Komposithegn er et godt valg, hvis du ønsker et hegn uden vedligeholdelse og hvor du kan lukke helt af til omgivelserne.

Stålhegn

Enkelt og vedligeholdelsesfrit stålhegn. Marker afgrænsningen af din have eller terrasse med et diskret og elegant havehegn.

Glashegn

Et glashegn skaber læ på terrassen og er samtidig et smukt, æstetisk element i haven. Denne hegnsløsning er superelegant og moderne.

Pilehegn

Pilehegn er naturhegn, som er ideelle til at forme hyggelige miljøer og små kroge i din have og på terrasse. Vælg mellem pilehegn med eller uden ramme.

Polyrattan hegn

Med et håndflettet hegn i sort polyrattan får du et hegn, der er næsten vedligeholdelsesfrit. Se udvalget af hegn og foldevægge i polyflet.

Alle havelåger

Har du brug for en havelåge eller port i god kvalitet? Find låger i glas, træ, komposit og stål her, og vælg den låge, der passer til dit behov.

Stolper

Stolper af god kvalitet er helt afgørende for, at dit projekt står smukt i mange år frem. Vores stolper findes i flere materialer og farver.

Tilbehør til hegn, låger og stolper

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til hegn og låger. Find stolper, beslag, håndlister, stolpefødder og meget andet.

Havehegn og låger i træ, komposit, glas, stål, pil og polyrattan

Haven er et åbent rum med højt til loftet og masser af muligheder for at gøre det til dit eget. Hvorfor ikke udnytte det fuldt ud og sætte et mere personligt præg på de mange kvadratmeter under åben himmel?

Gå på opdagelse i vores smukke designs med klassiske og moderne hegnsløsninger af høj kvalitet – og bliv inspireret til at forme nye, overraskende rum i haven eller til at skabe privatliv.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af flotte havehegn og havelåger i dansk design og kvalitet. Vælg mellem hegnsløsninger i velkendte og gennemprøvede materialer som træ, stål, glas, pil, polyrattan og komposit.

Respekt for det gode håndværk og for miljøet er i højsædet hos os. Vi har et stort fokus på ansvarlig produktion og anvender derfor udelukkende FSC-certificeret træ, og vores trykimprægnerede træ er fremstillet efter danske miljøstandarder. 

Det er din garanti for, at dit nye havehegn eller havelåge holder i årevis og samtidigt er skånsomt for miljøet.