Indret haven med praktiske højbede og plantekasser

Udforsk de mange muligheder for en enkel og praktisk have

Byg din egen højbedshave med PIPE Højbede

Se, hvordan Nanna Pretzmann og familien her bygger deres første højbedshave. Du kan se billeder fra opbygningen og processen med at plante i galleriet herunder.

Med PIPE Højbede får du mulighed for at få planterne en smule op i højden - det skaber overblik over afgrøderne. Samtidigt tilfører de bløde og afrundede PIPE hjørnemoduler et fint og personligt præg til højbede og have.

PIPE Højbede fås i forskellige farver, størrelser og materialer som for eksempel lærk og trykimprægneret træ. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for opbygningen af din nye køkkenhave eller dit blomsterbed.

Brug kapilærkasser med Cubic-plantekasser

Få en nem have med Cubic Blomsterkasser med kapilærkasser

Med Cubic Blomsterkasser på hjul kan du nemt dyrke sæsonens blomster, krydderurter og grønstager, uden at du behøver at vande hver eneste dag. 

Vi anbefaler nemlig, at du kombinerer kasserne med praktiske kapilærkasser eller selvvandingskasser. Så kan planterne stort set passe sig selv, når du er på ferie eller væk fra sommerhuset.

Vi har været en tur forbi Jespers Planteskole til en snak om plantekasser og kapilærkasser med den erfarne planteskolemand, Henrik Pold. 

 

Skab nye rum på terrassen med blomsterkasser på ben og hjul

Vores blomsterkasser fås i forskellige farver og størrelser, og du kan tilmed vælge, at de skal have ben og hjul.

Det har mange fordele. Først og fremmest er det nemt at passe afgrøder og nusse om blomsterne, da de befinder sig i en god arbejdshøjde.

Men blomsterkasser i forskellige højder kan også fungere som rumdeler eller afskærmning på din terrasse eller ved din hoveddør. Her kan du se en variant med et fint espalier, som kan blive til en grøn "væg" i uderummet.

Forlæng sæsonen for dyrkning af både grøntsager og krydderurter

Med en plantekasse har du mulighed for at forlænge sæsonen for dyrkning af krydderurter og blomster. Fordelen ved at tage en plantekasse med hjul, er at du har mulighed for at rulle den ind under et tag eller i et drivhus, når det i det tidlige forår og sene efterår godt kan blive ned mod frysepunktet.

Følg PLUS på Instagram og bliv inspireret

Få tips til dit PLUS projekt, gode ideer til dit uderum, og deltag i konkurrencer