Tilbehør til uderum - tagpap, dørbeslag, stolpefødder m.v.

Find alt, hvad du skal bruge til at færdiggøre dit byg selv-skur.
11 ud af 11 produkter

Tilbehør til dit redskabsskur - tagpap, dørbeslag, stolpefødder m.v.

Når du bygger redskabsskur, havehus, shelter eller legehus, så husk, at det altid kan betale sig at investere i gode materialer.

Hos PLUS har du altid mulighed for at vælge komplette sæt, hvor al tilbehør er inkluderet i dit nye redskabsskur eller havehus. Men vi vil gerne gøre det muligt for dig, der bygger dit eget redskabsskur fra bunden, at vælge kvalitetstilbehør - stolpefødder, dørbeslagssæt og tagpap.

Her på siden finder du:

  • Tagpap - Leveres i ruller og passer til legehus, shelter og Multi Havehuse. I montagevideoen her kan du se principperne for, hvordan du monterer tagpap korrekt.
  • Stolpefødder - Når du vælger PLUS stolpefødder er du sikret et kvalitetsprodukt, der er styrkeberegnet. 
  • Dørbeslag i varmgalvaniseret stål - Leveres i et komplet sæt, så du har alt, hvad du skal bruge til at få monteret døren på dit skur, redskabsrum, havehus eller lignende. Sættet indeholder styrkeberegnede dørbeslag, justerbare stabler, stalddørsgreb og alle de nødvendige bolte/skruer. De justerbare stabler gør det muligt at rette dørene, hvis de kommer til at hænge. Dørbeslagene kan bære en dobbeltdør på op til 70 kg og passer til døre med dimension på 70 mm.