Trend

Trend-serien består af hegn og foldevæg i håndflettet sort polyrattan. Se udvalget af hegn og foldevægge i polyflet her.

Trend

Det håndflettede hegn i polyrattan kræver kun ganske lidt vedligeholdelse. Her får du et enkelt og pænt hegn med et hav af anvendelsesmuligheder.

Trend Foldevæg

Med en flytbar foldevæg i polyflet er det enkelt for dig at skabe nye fleksible uderum. Tag hegnet med på campingtur i campingvognen, eller brug den nye steder på terrassen.

Praktiske polyrattanhegn i håndflettet, sort polyflet

Trend Hegn og Trend Foldevæg er udført i polyrattan, der er håndflettet omkring en ramme i aluminium. Dette sikrer dig minimal vedligeholdelse og maksimal levetid. Det eneste vedligeholdelse, der kræves ved dette hegn, er afvaskning med almindelig vand og sæbe eller autoshampoo ved behov.

Vælg selv, om du ønsker et permanent hegn monteret på smukke galvaniserede stålstolper, eller om du mere er til en flytbar og fleksibel foldevæg. Uanset hvad, du vælger, er Trend-hegnet et oplagt valg ved terrassen, hvor det kan fungere som læhegn eller rumdeler. Foldevæggen vejer ikke mere, end, at du kan folde den sammen og have den med i campingvognen eller autocamperen, så du nemt kan skabe et rum med mere privatliv.

Hegnet er kendetegnende ved en flettet struktur og overflade, som giver hegnet et naturligt og organisk strejf, der klæder det sorte, strømlinede materiale. Da hegnene er flettede ved håndkraft, er hvert hegn unikt.