Pilehegn

Pilehegn er et naturhegn, der skaber en hyggelig og varm atmosfære i haven. Se udvalget af hegn i pileflet her.

Pil med ramme

Det smukke pilehegn er ideelt til at forme hyggelige rum i haven og på terrassen. Rammen omkring hegnet tilføjer et mere stringent udtryk, der står i flot kontrast til den flettede struktur.

Pil Lux

Drømmer du om mere varme i dit uderum? Så er et hegn i pileflet et godt valg. Pil Lux er et lækkert kvalitetspilehegn med mange anvendelsesmuligheder.

Havehegn i pileflet

Når du vælger et hegn i pileflet, får du et naturhegn, hvor vejen fra råvare til færdigt produkt er forkortet. Hegnet har ikke været igennem en masse processer og forarbejdninger, og du får derfor et mere naturligt hegn. 

Vores hegn af pil fremtilles af friske, kraftige pileskud, der tørres under tag i 1-2 måneder, hvorefter de koges for at undgå spiring. 

Pilehegn er særligt velegnede til at skabe hygge, læ og privatliv omkring mindre afgrænsede uderum for eksempel omkring en terrasse.

Du kan også bruge hegnet omkring hele din grund, i et haveskel eller ved køkkenhaven. Vælg mellem pileflethegn i flere højder med eller uden ramme, så du får et hegn, der passer præcis til dit projekt.

Vores pilehegn er grundbehandlet med en olie tilsat fungicider. Dette forlænger levetiden og hæmmer angreb af skimmelsvamp. Vi anbefaler, at du giver hegnet samme behandling, så du sikrer, at hegnet er rustet til det skiftende vejr. Uanset hvordan du behandler dit pilehegn, vil det med tiden få en mere naturlig patina, og der kan ved levering forekomme farveforskelle på hegnene. Dette vil udligne sig med vejr og vind.