Møbelsæt

Leder du efter et nyt møbelsæt til haven i dansk design? Se udvalget af møbelsæt og plankemøbler her.

Plankesæt

Det klassiske havemøbel med bord og bænk har i årtier været samlingspunkt for familien i haven. Brug sættet i dit udemiljø, og skab nye minder og traditioner.

Cafésæt

Tid til at give dit uderum et ansigtsløft? Med en nyfortolkning af den klassiske plankebænk og -bord får du et stilfuldt og moderne møbelsæt.

Country Plankesæt

Plankebord og langbænk i gedigen kvalitet spreder idyllisk og uformel stemning. Her har man lyst til bare at være sammen - i timevis.

Nostalgi Møbelsæt

Robuste planker krydser klinger med nostalgi og romantik - med det kan familien indtage sommerhaven og skabe masser af skønne minder.

Siesta Møbler

Nyd en velfortjent pause - i det rustikke loungesæt i urbant design. Siesta inviterer til hygge og samvær på varme sommerdage og kølige aftener.

Møbelsæt og plankemøbler i træ til haven

Leder du efter kvalitetshavemøbler til haven i dansk design? 

Vi har her samlet vores mange møbelsæt i klassisk og moderne stil med og uden ryglæn. Vælg mellem cafésæt, plankeborde, plankebænke og havemøbler af traller i et hav af farver: træ, gråbrun, sort, teak, natur, sort og en klassisk grøn.

Ens for dem alle er, at de er robuste og stabile og vil pynte i et hvert uderum, i haven, på terrassen eller i udestuen. 

Find Country Plankesæt, Café-sæt, Siesta møbler, Nostalgi møbelsæt, Plankesæt.