Træstolper - omlimede og krydsskårne

Se udvalget af omlimede og krydsskårne stolper i mange mål og farver.

Træstolper trykimprægneret

Træstolper og dragere i trykimprægneret træ. Stolperne er omlimede for bedre stabilitet og holdbarhed. Dette mindsker samtidigt revnedannelsen.

Træstolper sort

Sortmalede træstolper i trykimprægneret træ. Stolperne er omlimede for bedre stabilitet og holdbarhed på dit hegnsprojekt.

Træstolper hvid

Hvide træstolper i trykimprægneret træ. Stolperne er omlimede for bedre stabilitet og holdbarhed. Dette mindsker samtidigt revnedannelsen.

Træstolper umbragrå

Umbragrå stolper i trykimprægneret træ. Stolperne er omlimede for bedre stabilitet og holdbarhed. Dette mindsker samtidigt revnedannelsen.

Profilstolper

Vælg mellem omlimede eller krydsskårne profilstolper med 1 eller 2 spor til PLUS Klink- og PLUS Plank Hegn.

Træstolper, dragere og profilstolper - omlimede og krydsskårne

I vores sortiment finder du flere forskellige stolpetyper i træ: omlimede og krydsskårne stolper, profilstolper og dragere - alle typer er fremstillet i FSC-certificeret træ. 

Når du vælger omlimede stolper, får du en FSC-mærket stolpe, der er produceret af fyrretræ - trykimprægneret NTR klasse A, hvilket betyder, at den er beregnet til nedgravning. Stolpen er sammenlimet af to stykker træ for at mindske revnedannelser og vridning samt sikre styrke og formstabilitet. 

Se de mange forskellige muligheder og designs blandt vores træhegn.

Fakta om montering af træstolper - hvordan skal de graves ned?

  • Læhegn og espalier: Stolperne graves 80-90 cm ned.
  • Facadehegn og forhavehegn: Stolperne graves 70-80 cm ned.
  • Låger: Stolperne graves 100-110 cm ned for at opnå den bedste stabilitet. Afhængig af jordbundsforhold kan montage også foretages på stolpefødder. 
  • Under specielle forhold som kraftig blæst eller løs jordbund, bør der dog graves dybere end foreskrevet samt monteres en stabiliseringslaske omkring stolpen.