Få idéer til at bygge pergola med de smarte Cubic-beslag

Med Cubic-beslag er det let for dig at bygge pergola og kreative uderum. Gå på opdagelse i fine kundeprojekter bygget med Cubic, og hør designerens tanker bag beslaget.

Med Cubic-beslag kan alle bygge pergola og kreative uderum

Alle skal kunne bygge og designe kreative uderum. 

Det var noget af det allervigtigste for Henrik Boe, da han designede Cubic til os for over et årti siden.

Cubic-beslaget er kort fortalt et smart samlebeslag, der gør det nemt at forbinde stolper og overligger med hinanden – helt uden, at du skal bruge tid og energi på at måle og skære i smig.

På den måde kan du med få hjælpemidler blive din egen havedesigner og bygge en smuk pergola, rosenportal eller måske et nyttigt outdoorfitness, tørrestativ, gyngestativ og meget mere.

Gå på opdagelse her på siden, hvor du finder inspiration til dit næste skræddersyede projekt til uderummet – og hør designeren fortælle om tanken bag Cubic.

Design: Henrik Boe®

Hvad er fordelene ved Cubic Beslag?

Først og fremmest er Cubic-beslagene nemme at bygge med - selv for uprøvede gør-det-selv-folk. Men der følger en række andre fordele med.

Cubic-beslagene:

 • styrker og stabiliserer konstruktionen
 • bekytter træet, hvor det er allermest sårbart. Man kan nemlig sige, at Cubic-beslaget fungerer som en slags "hætte" omkring stolpernes ender
 • er fremstillet af varmgalvaniseringen stål, som gør dem særligt modstandsdygtige overfor det danske vejr
 • fungerer som et iøjnefaldende og æstetisk element, da de tydeliggør samlingen imellem stolperne.

Hvad er en pergola?

Se filmen, og lær mere

Hvad kan du bygge med Cubic samlebeslag?

Cubic er skabt til, at du kan lege og være kreativ i din have.

Med de i alt 4 forskellige varianter af beslag er der nemlig aldrig langt fra idé til handling og færdigt resultat.

Om du vil bygge ud fra fri fantasi eller have en færdig samleløsning, er derfor helt op til dig. Til dig, der gerne vil have en nem løsning, har vi skabt Daylife-serien og Pergola-samlesæt er vores bud på lækre Cubic-projekter, som er lige til at sætte op i haven.

Brug fx Cubic til at bygge:

 • Pergola
 • Rosenportal/rosenbue 
 • Udekøkken
 • Brændely
 • Gyngestativ
 • Tørrestativ
 • Overdækket terrasse og spiseplads
 • Udendørs fitness-stativ
 • Og meget, meget mere

Se billedgalleri med Cubic-projekter

Bliv inspireret af de mange projekter bygget med Cubic Beslag. Vi har samlet en masse idéer, som du kan hapse og integrere i din egen have.

Byg en traditionel pergola med Cubic

Se, hvordan du kan kombinere din Cubic-pergola med wires, så grønne planter kan skabe et frodigt "tag" over din terrasse. 

Pergola og udekøkken hos Tina Dalbøge

Se den fine terrasse med spiseplads og udekøkken under pergolaen hjemme hos boligstylist, Tina Dalbøge.   


Jeg er problemknuser i min tilgang til design. Og jeg ville gerne udfordre idéen om, hvad en pergola er og samtidigt optimere på måden, man bygger den. For mig er en pergola fire hjørner med en ramme omkring, men hvad sker der, hvis man tilføjer flere elementer? Så har man pludseligt et nyt rum med mange flere funktioner.​

Snup et tip til flot haveindretning

Tænk på din have som et rum, i højere grad end som en vandret flade.

Ved at bygge en pergola eller rosenportal kan du udnytte haven i højden og skabe nye muligheder for indretning.

Samtidigt skaber det spænding at lade øjet vandre i et rum, hvor alt ikke kan ses ved første øjekast. Det vækker nysgerrigheden, at du ikke kan se alle hjørner og kroge i haven.

Daylife-serien

Med Daylife er det nemlig nemt at skabe et socialt og skønt rum, der bringer familien tættere sammen undervejs i hverdagens mange gøremål.

I det levende og dynamiske rum, som opstår med Daylife, forenes vasketøj, leg, træning og hygge. Med andre ord: Alt det, der for de fleste af os er en del af livet. 

Daylife leveres i overskuelige samlesæt, så det er nemt og hurtigt for dig at bygge dit nye, skræddersyede uderum.

Pergola-serien

Pergolaer har været et populært element i haveindretningen gennem århundreder. Idag ser vi dem i både klassiske og moderne haver.

 Pergola-konceptet kan varieres i det uendelige ved at kombinere med eksempelvis hegn i forskellige højder. Ens for alle varianter i vores pergola-serie er, at de giver er med til at skabe en skøn rumfornemmelse i haven.

Alle vores pergolaer leveres som færdige samlesæt, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med dit projekt og samtidigt være sikker på at have de nødvendige dele - beslag, skruer, hegn, stolper m.m.

Skræddersyede Cubic-projekter

Brændely med Cubic-beslag og Tokyo-hegn
Planteophæng og plantestativ med Cubic-beslag
Henrik Boe tegner pergola