Ønsker du hjælp til montage af dit PLUS-produkt?

Find en montør

Se en liste over dygtige montører i hele landet, som kender til vores produkter.

Montører på Sjælland

Tjek listen her, og find en montør, der kan hjælpe dig.

Bemærk: Nærmere aftale og kontakt sker direkte med den enkelte montør. 

Leder du blot efter en montagevideo? Hop over på vores YouTube-kanal, hvor du finder guides og videoer til montage af en lang række PLUS-produkter.

 

Jysk Hegns Montage tilbyder opsætning af PLUS produkter i hele Danmark.

Du kan kontakte Bruno Thorsen på tlf. 20784970 eller på mail Jyskhegnsmontage@outlook.dk og høre mere.

Vi gør det nemt, hurtigt og ikke mindst billigt at bestille ydelser som hækklipning, græsslåning, opsætning af hegn eller flytterengøring online. Vi bruger mindre brændstof, sparer tid på kørsel og tilbudsgivning. Det er godt for dig og det er godt for miljøet.

Vi har 800+ dygtige anlægsgartnere, brolæggere, tømrere og andre gode håndværkere fordelt udover hele landet, som er klar til at udføre og prioritere netop din opgave.

Tlf: (+45) 71 96 90 50

Mail: mail@danskhusoghaveservice.dk

Er du på udkig efter en professionel tømrer eller snedker? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Snedkerfirmaet Rister & Søn er et moderne tømrer- og snedkerfirma, som kan klare enhver opgave indenfor de to fag. Vi hjælper både private kunder og erhvervskunder i hele Hovedstadsområdet og Køge og omegn. Især omkring Roskilde, Karlslunde, Solrød og Greve, Tune men også i Nordsjælland. Geografi er ingen hindring for os.

Tlf: 30480395

Mail: kontakt@kevinrister.dk