Historien om PLUS A/S

Det hele startede tilbage i 1917, hvor J. Bjørnsen Petersen og Holger Eich startede Sorø Stakitfabrik. Man producerede 2 typer hegn, Svensk stakit og Idealhegn. Produktionen kørte på bestillinger og man havde derfor intet lager.

.. Citat fra jubilæumsudgivelsen 40 år med træ, udgivet af Plus Vejen Træindustri A/S i 1981

Direktør

Lars Højsgaard

Fabrikationen af hegn, møbler, legeredskaber og øvrige produkter til indretning af haven og terrassen er baseret på en  viden og erfaring, høstet gennem flere generationer.

De værdifulde erfaringer bruges i dag i vidt omfang, når vi udvikler de produkter, som i dag kendetegner PLUS A/S, og de har rødder helt tilbage i "Sorø Stakitfabrik" og senere "Jysk Stakitfabrik".

De senere år har vi foretaget en del ændringer i sortimentet, så det nu også omfatter møbler, legeredskaber, hytter og udhuse. Samtidig oplever vi, at nye råvarer som stål, komposit, genbrugsplast og glas har fundet deres naturlige plads i sortimentet.

Grundlæggende elsker PLUS træ i alle former, og træ vil fremadrettet være grundelementet i vores sortiment til indretning af haver og terrasser i Europa.

Se team PLUS