Twist Bord/Bænkesæt - 204 cm - ReTex - Grøn

Varenummer: 187810-31
EAN/GLN nummer: 5703393739551
DB-nummer: 2274999

En klassiker i nye rummelige klæder.

Vi har fortolket på det klassiske bord/bænkesæt og kan her præsentere dens rummelige og mere moderne storesøster - Twist Bord/bænkesæt. Her er der gjort plads til mange og tænkt i gennemførte detaljer, således at det urbane, rå look og funktionaliteten går op i en højere enhed. 

Her er der plads og rum til alle, og så er det tilmed praktisk med de i alt fire bænke. Slut med at rejse sig for at gøre plads til flere. Vælg mellem flere farver og materialer.

Med ReTex - ReUsed plast/textil - har vi gjort det muligt for dig at vælge en møbelplanke skabt af næsten 100% recyclede materialer, helt uden at du må gå på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik.

Rustik overflade og struktur. Hver planke er unik og farver kan derfor variere. Massive planker forstærket med stålprofil. Afrundede kanter, vedligeholdelsesfrit og gennemfarvet. Plankerne er splintfrie, og der ikke forekomme sprækker og revner - og de skal ikke efterbehandles eller vedligeholdes med maling. Kræver kun rengøring med børste og vand.
 

🟢 På lager

Levering fra DKK 499,00

DKK 13.599,00
InStock