Inspiration til

Leg i haven

Fri leg, høj kvalitet og stor sikkerhed. Alle vores produkter er CE-mærkede og udviklet i overensstemmelse med de fælles europæiske sikkerhedskrav.

Legetårne

Leg i højderne

Til større børn, der elsker motoriske udfordringer og fantasifulde lege er et legetårn eller gyngestativ en fantastisk investering. 

Med et legetårn kan dine børn få mange hyggelige stunder i haven. Slip fantasien løs og byg en hule med dine børn under legestativet, eller slå dig ned på terrassen, og nyd at se børnene udvikle deres motorik.

 

Se udvalget

Legehuse

Teselskab eller butik?

Ønsker du i stedet et traditionelt legehus, så vælg et lille legehus med veranda. Med et legehus er dine børn klar til at holde teselskab for vennerne eller bamserne. Det kan også være, der bliver åbnet en lille kiosk i baghaven, hvorfra der sælges limonade. Kun børnenes fantasi sætter grænserne.

Legehusene fås i forskellige varianter og med terrasse til. Et legehus er et must i børnefamilien og vil vække masser af glæde og fylde børnene med gode barndomsminder.

Se udvalget

Bord-bænkesæt til børn

Kreativitet i børnehøjde

Hvis du vil invitere børnene ind på terrassen, så køb et lille bord-bænkesæt i børnehøjde. Så har du børnene tæt på dig, og der er plads til, at børnene kan udfolde sig kreativt i en ergonomisk korrekt højde.

Det er selvfølgelig også en mulighed at købe samtlige tre ting til dine børn, så din have bliver forvandlet til det rene børneparadis. Hvem ønsker ikke at se sine børn tumle rundt udenfor i haven i stedet for at sidde foran TV’et eller med iPad’en?

Se udvalget