Inspirations til

Leg i haven

Fri leg, høj kvalitet og stor sikkerhed. Allevore produkter er CE mærkede og udviklet i overensstemmelse med de fælles europæiske sikkerhedskrav.

Legetårne

Leg i højderne

Har du lidt større børn, som du sagtens tør lade lege i højden, så invester i et legetårn eller gyngestativ.

Med et legetårn kan dine børn få mange hyggelige stunder i haven. Slip fantasien løs og byg en hule med dine børn under legestativet, eller slå dig ned på terrassen og nyd at se børnene udvikle deres motorik.

 

Se udvalget

Legehuse

Teselskab eller butik?

Hvis du hellere vil holde dine børn sikkert på jorden, så giv dem et smukt lille legehus. Med et legehus er dine børn klar til at holde teselskab for vennerne eller bamserne. Det kan også være, der bliver åbnet en lille kiosk i baghaven, hvorfra der sælges limonade. Kun børnenes fantasi sætter grænserne.

Legehusene fås i forskellige varianter og med terrasse til. Så hvis du har børn er der ingen undskyldning for ikke at købe et legehus og f.eks male det blåt.

Se udvalget

Bord-bænkesæt til børn

Kreativitet i børnehøjde

Hvis du vil invitere børnene ind på terrassen, så køb et lille bord-bænkesæt i børnehøjde. Så har du børnene tæt på dig, og der er plads til, at børnene kan udfolde sig kreativt i en ergonomisk korrekt højde.

Det er selvfølgelig også en mulighed at købe samtlige tre ting til dine børn, så din have bliver forvandlet til det rene børneparadis. Hvem ønsker ikke at se sine børn tumle rundt udenfor i haven i stedet for at sidde foran TV’et eller med iPad’en?

Se udvalget

Sandkasser

Kreativ leg styrker fantasien

Hold børnene beskæftiget med en sandkasse, hvor der nemt kan bruges mange timer på sjov. Måske skal der bygges et sandslot eller bages en sandkage? En sandkasse er ikke bare sjov og ballade, den er også med til at udvikle motorikken hos børn. 

Sandkassen findes i mange materialer og flere former. Vores PIPE sandkasser passer sammen med PIPE højbedene.

Se udvalget

Få inspiration i indbakken og på de sociale medier

  • #PlusUdeliv: