Tag et dejligt brusebad med lyden af glade fugle omkring dig

Med den fine Cubic brusekabine til udendørs brug kan du rykke badet udendørs. Prøv at forestille dig, hvor skønt, det må være at stå i sin egen private have i læ af hegn eller hæk og tage et dejligt brusebad med lyden af glade fugle, der synger rundt om en. Skønt!

Et udendørs brusebad er også praktisk. Hvis børnene har leget i haven eller badet i poolen og skal skylles, inden de skal indenfor igen, så lad dem bruge den udendørs brusekabine. Vask hunden i bruseren efter en lang gåtur og få en ren hund med indenfor. Fordelene er mange med en udendørs brusekabine. 

Brusekabinen findes i tre modeller med forskelligt design, så du har frit valg i forhold til at vælge den type, der passer bedst til dig.

Grill, krydderurter og familien tæt på naturen

Et andet uderum, du med fordel kan forkæle dig selv med, er et udekøkken. På de varme sommerdage finder du med garanti grillen frem for at grille en lækker steg og nogle pølser. Hvorfor ikke også snitte salaten udenfor på et af de lækre Nostalgi borde? Snup krydderurter til madlavningen direkte fra de fine potter, du har stående på Urban Plantebordet. Du har nu skabt en hyggelig atmosfære i dit udendørs køkken. 

Design din personlige drømmeoase

Cubic beslagene åbner op for en helt ny verden af indretningsmuligheder i uderummet. Byg nemt en brændevæg af Cubic beslag og stolper. Farven lader vi være op til dig. Den er ikke bare praktisk men også fuld af stemning. 

Opbevar brændet lige ved hånden og skab en varm stemning på terrassen. Er du ikke typen, der lader ting stå samme sted særlig længe, jamen så kan du blot montere hjul under din brændevæg.

Få inspiration i indbakken og på de sociale medier