Skapa ditt perfekta uterum

Vi skapar ramarna för familjens samlingsplatser i uterummet

Hitta återförsäljareProva PLUS®designeren nu

Velkommen i det nære…
”Hvor skal I på ferie det næste års tid?”
”Til sommer tager vi flyet til Nice og kører Provence tyndt i en lejet bil, og op til jul smutter vi til Thailand. Skønt at se lidt af verden”.

Sådan har det tit lydt, når et par naboer fik en stille weekend-øl hen over hækken under en pause i havearbejdet. Men meget tyder på, at det ikke vil ske så tit mere. En undersøgelse fra VisitDanmark viser, at vi begynder at kigge indad, når det gælder feriemål. Klimadebatten påvirker os alle, og for mærkbart flere af os betyder det, at vi gerne bliver inden for landets grænser og nyder den skønne natur og de smukke byer, som vi har også her i landet. Så hvad med at holde ferie i haven i år?

Glæden ved hverdagen
Nærhed og glæde ved samværet med vore nærmeste og gode venner fylder i det hele taget mere i den måde, vi gerne vil leve vort liv på. Ferietrenden er kun et lille plask i den bølge, der skyller hen over vore liv i disse år, hvor nøgleordene er nærhed, bæredygtighed, kvalitet - og glæde ved hverdagen.

Danskerne søger udenfor, når de kan. Der skal ikke mange solstråler til i de første forårsmåneder, før vi finder en rolig plet og slår os ned med en kop kaffe, mens vi nyder den friske luft, de første blomster og fuglenes sang. Vi kan godt lide at være private i vore egne rammer – men vi vil også gerne have udsyn og nyde det lange perspektiv.

Hos PLUS kan du finde inspiration til at skabe de skønneste uderum, så du kan etablere smukke rammer om det nære samvær og holde fast i udsynet til verden. Skab uderum fri for indkig og med læ, mens du samtidig kan nyde udsigten ud over landskabet og få solens stråler med så længe som muligt. Vi har masser af muligheder med hegn med glas, tremmer eller varierende flader. Nogle af de mest populære løsninger er hegn, hvor du kan plante slyngplanter op ad – i løbet af kort tid bliver de til de smukkeste grønne vægge, der samtidig er transparente og skaber den helt rigtige blanding af privat og fælles.


Prøv i øvrigt vor nyudviklede PLUS®Designer, som du kan finde på www.plus.dk – så kan du være din egen havearkitekt og designe dine egne haverum.


Inde og ude vokser sammen
For mange vokser inde- og udemiljøet stadig mere sammen. Det gælder ikke mindst i de mange nye lejligheder, der bygges, hvor altaner og tagterrasser har en stor plads både i hjertet og rent fysisk. Store glaspartier fjerner skellet mellem inde og ude, og vi nyder at kunne gå lige fra stuen eller køkkenet og fortsætte samtalen i bekvemme møbler udenfor. Find inspiration blandt vore serier af kvalitetsmøbler til altan, terrasse og have, så du kan forbinde inde og ude – for eksempel med loungeprægede haveog terrassemøbler, der i grunden lige så godt kunne stå indenfor.

Vælger du PLUS, har du valgt dansk design, fokus på bæredygtige materialer og kvalitet. Gå på opdagelse i vores 2020-katalog og find glæden ved udelivet frem. Her finder du alt til sæsonens bedste stunder, hvad enten din base er parcelhuset, sommerhuset, landejendommen eller en bolig i byen.