At bevare naturen er vigtigt for os

PLUS A/S er FSC®-certificeret

Med en FSC certificering sikrer vi os at vore produkter er fremstillet bæredygtigt.

Tilbage til "Om PLUS" Tilbage til "Værdier"

At bevare naturen er vigtigt for os. Derfor er PLUS FSC®-certificeret, hvilket er din sikkerhed for, at du kan købe vore produkter med god samvittighed.

 

I en FSC-certificeret skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Lars Højsgaard, direktør PLUS A/S

Vi ønsker som virksomhed at være med til at sikre bæredygtigheden i fremtiden. Samtidigt er FSC vores garanti for, at vi kan blive ved med at producere og levere produkter, der lever op til de krav, samarbejdspartnerne stiller til os.

 

 

Vi sætter en ære i at tænke bæredygtigt i alt, hvad vi gør og foretager os.

Hanne Larsen, Salgschef PLUS A/S

Hvad er FSC mix?

Hos FSC skelnes der mellem mærkning 'on-product' og 'off-product mærkning'. 'On-product' mærker er mærker, der kan sidde på et FSC-certificeret produkt eller dets emballage for at vise, at produktet er certificeret.

  • Hvad er FSC MIX 70%

    "MIX"–mærket sidder på produkter, der indeholder et eller flere af følgende materialer: træ fra FSC-certificerede skove, kontrolleret træ/FSC Controlled Wood og genbrugsmaterialer.

  • Hvad er FSC 100%

    100 %"-mærket sidder på produkter, der kun indeholder materiale fra FSC-certificerede skove. Dette mærke sættes altså kun på produkter, der udelukkende består af FSC-certificerede dele (dog med undtagelse af dele lavet af ikke-skovbaserede materialer som fx plast eller metal).

     

Hent det i høj opløsning her

PLUS A/S FSC certifikat

OBS: linket åbner i et nyt vindue.

Download nu