At bevare naturen er vigtigt for os

PLUS A/S og FSC®

Tilbage til "Om PLUS"Tilbage til "Værdier"

At bevare naturen og passe på den er vigtigt for os. Derfor har PLUS i mere end 10 år været FSC®-certificeret, hvilket er din sikkerhed for, at du kan købe vore produkter med god samvittighed.

I en FSC-certificeret skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Lars Højsgaard, direktør PLUS A/S

Vi ønsker som virksomhed at være med til at sikre bæredygtigheden i fremtiden. Samtidigt er FSC vores garanti for, at vi kan blive ved med at producere og levere produkter, der lever op til de krav, samarbejdspartnerne stiller til os.

 

 

Vi sætter en ære i at tænke bæredygtigt i alt, hvad vi gør og foretager os.

Hanne Larsen, Salgschef PLUS A/S

Hvad er FSC mærkning?

Hos FSC skelnes der mellem mærkning 'on-product' og 'off-product mærkning'. ’On-product’-mærker er labels, der kan sættes på et FSC-certificeret produkt eller dets emballage for at vise, at produktet er certificeret, og hvilken certificeringsgrad produktet har.

’Off-product’ mærkning er de FSC-oplysninger, som gives i trykte kataloger eller on-line. FSC-logoet skal altid indeholde den certificeringskode, som er gældende for produktet.

PLUS’ certificeringskode er NC-COC-014771

  • Hvad er FSC MIX 70%

    "MIX"–mærket sidder på produkter, der indeholder et eller flere af følgende materialer: træ fra FSC-certificerede skove, kontrolleret træ/FSC Controlled Wood og genbrugsmaterialer. For at opnå FSC-Mix certificeringen skal minimum 70% af det indgående materiale være af FSC-certificeret træ.

  • Hvad er FSC 100%

    100 %"-mærket sidder på produkter, der kun indeholder materiale fra FSC-certificerede skove. Dette mærke sættes altså kun på produkter, der udelukkende består af FSC-certificerede dele (dog med undtagelse af dele lavet af ikke-skovbaserede materialer som fx plast eller metal).

     

Hent det i høj opløsning her

PLUS A/S FSC certifikat

OBS: linket åbner i et nyt vindue.

Download nu