Værdier skaber

nye TRENDS

Der er sket meget, siden havesættet med to bænke og et bord blev opfundet!

Tilbage til "Om PLUS"Tilbage til "Værdier"

PLUS har bevist sin position som trendskaber.

Der er sket meget, siden havesættet med to bænke og et bord blev opfundet! Vi spotter de nye designtrends og omsætter dem i nyheder, der matcher forbrugernes krav. Vi arbejder gerne med genbrug, hvor det er realistisk i forhold til vore krav til mængder og kvalitet. Når vore produkter engang er udtjente, kan de afleveres på genbrugsstationen og materialerne gå videre til genbrug eller recycling. PLUS’ tankegang vedrørende vore produkter er cirkulær. 

Styrke på markedet og succes hos kunderne afhænger af, om vi kan afkode markedet og være på forkant med, hvad folk ønsker, uanset hvor i kæden af behovsafdækning, de befinder sig.

Vi lægger stor vægt på at kunne være med på beatet her – vi holder os à jour, ser på udviklingen i andre brancher, samarbejder med trendspottere og henter inspiration til selv at kunne inspirere og guide vore kunder. PLUS har et ønske om at give kunderne mulighed for at skabe det smukke uderum, der passer til deres stil og muligheder. Vore kerneord er enkelhed, smukke materialer og intet eller let vedligehold.

Rene linjer, tidløshed og glæde ved uderummet – det skal PLUS være kendt for.