Med gode værdier skaber vi

KVALITET OG TRYGHED

Vi vælger certificerede råvarer, for eksempel FSC®­mærket træ*, og vi sikrer i det hele taget en god materialekvalitet.

Tilbage til "Om PLUS"Tilbage til "Værdier"

PLUS sikrer kvaliteten fra råvare til færdigt produkt.

Vi vælger certificerede råvarer, for eksempel FSC®­mærket træ*, og vi sikrer i det hele taget en god materialekvalitet. Sammen med vore leverandører vælges den rigtige kvalitet til det enkelte produkt. Vi er desuden meget kritiske, når det gælder valget af producenter af den RePlast, der anvendes i nogle produkter. Produktet skal både være bæredygtigt og af en kvalitet, PLUS kan stå inde for. Vi har valgt gode producenter af vore produkter, som kan garantere, at vi får den kvalitet, vi har aftalt.

Vi har stor opmærksomhed rettet mod at sikre, at vore produkter er fejlfri og komplette, når de sendes ud til kunden. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitetsstyring og har for eksempel intern uddannelse i kvalitetsvurdering, så vort lagerpersonale bedst muligt kan vurdere den enkelte vare og kvalitetssikre den, inden den ekspederes fra vores lager. Skulle der alligevel komme en fejlbehæftet vare ud til kunden, sørger vi for, at fejlen bliver rettet. Vi har generelt ikke mange reklamationer og lægger vægt på kulance. Men den vigtigste kvalitetssikring sker, inden varen sendes.

Tryghed for kunden er vigtig for os. Vi ønsker tilfredse kunder; det er mere troværdigt og billigere at undgå en fejl frem for at rette den.

Hos PLUS tager vi ansvar for produkterne og hele leveringskæden. Vi er et solidt firma, som også er her i morgen, og som man kan stole på – derfor tilbyder vi ordnede forhold for kunder, leverandører, slutbrugere – og internt i virksomheden.

Hos PLUS er det ikke nødvendigt med ekstra garantier. PLUS er garantien i sig selv.

*Licenskode FSC-C028526