Hanne Larsen

Hanne Larsen

Salgschef hos PLUS A/S

Vigtig viden om træ

  Ingen af de ovennævnte forandringer skader træet. Derfor er de ikke reklamationsberettiget, det samme er gældende for spor efter skruer og klammer. For at sikre den bedste beskyttelse og efterbehandling se mere under efterbehandling og vedligehold af træ.

  FSC

  At bevare og passe på naturen er vigtigt for os.

  Derfor besluttede vi lang tid før at bæredygtighed kom på dagsordenen, at det træ som indgår i vores produkter skal være FSC certificeret. Vi har således i mere end 11år udelukkende solgt bæredygtigt træ og dermed sat handling bag ordrerne om at bevare og passe på naturen. 

  I en FSC-certificeret skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

  Vi ønsker som virksomhed at være med til at sikre bæredygtigheden i fremtiden. Samtidigt er FSC vores garanti for, at vi kan blive ved med at producere og levere produkter, der lever op til de krav, samarbejdspartnerne stiller til os.

  Vi sætter en ære i at tænke bæredygtigt i alt, hvad vi gør og foretager os.

  Læs mere om vore FSC certificering her