Forretnings kunder

B2B Business to business

Hos PLUS handler vi alene med andre virksomheder, vi henviser derfor private kunder til at finde en PLUS forhandler her.

Tilbage til "Om PLUS"

80 års erfaring gør os til en markant markedsleder i Skandinavien.

PLUS handler med markedets professionelle aktører på baggrund af vort kendskab til, hvad slutbrugeren ønsker.

Gennem årene har vi plejet vore relationer til vore B2B-kunder, så vi i dag har et stærkt fundament for at udvikle dem yderligere. Vi ved også, at vore kundegrupper udvikler sig konstant, og derfor skal vi være proaktive med nye løsninger og nye måder at styrke loyalitet og tilknytning på. Et eksempel er vores PLUS Designer, som giver vore forhandlere mulighed for at skabe mersalg og yde en bedre service – oven i købet på en nem og smart måde.

Vore forhandlere er både byggemarkeder, andre retailere og online forhandlere. Det stiller krav til os om at være agile og kunne agere i et skiftende markedsmiljø.

Samspillet mellem fysiske butikker og webbaserede forhandlere giver os nye muligheder, som kræver en bevidst strategi. For PLUS betyder det, at vi på vores egen hjemmeside præsenterer vore produkter og giver slutbrugerne mulighed for at sammensætte og afgive en ordre – hvorefter vort forhandlerled tager over. Det giver rene linjer og bevarer en god relation til den professionelle kunde.

Interesseret i levering til privatadresse?