Kernen i vort sortiment er produkter i træ

Vi leverer produkter i træ til udemiljøet omkring huset, i haven og på altanen og i gårdmiljøer. Træ var, fra begyndesen af vores virksomhed, råmaterialet i alle vore produkter, og det er stadig det vigtigste materiale i alle vore produktlinjer. Vi kan lide træ og at arbejde med træ, fordi træ er et naturprodukt, har gode egenskaber både som råmateriale og færdigt emne, og fordi træ kan føres tilbage til naturen eller genanvendes og dermed indgå i en cirkulær produktøkonomi.

I takt med udviklingen er der også kommet andre materialer til. Det er produkter som glas og metal, men også moderne produkter som RePlast og komposit. Vi har et stigende fokus på vores materialevalg, sådan at bæredygtighed spiller en stadig større rolle.

Vi er bevidste om, at både vore kunder – byggemarkederne og vore webshopkunder - og slutbrugerne lægger stor vægt på, at bæredygtighed er tænkt ind i de forskellige processer fra materialevalg, produktionsmiljø, emballage og transport. Dette fokus får stigende betydning for alt, hvad vi foretager os.

Alt vores træ er således FSC®-certificeret*, og når vi bruger trykimprægneret træ, er det altid efter danske miljøstandarder. Og PLUS tænker bæredygtighed ind i hele værdikæden. Derfor har vi nu også FSC-certificering af de paller, vi bruger, når vi distribuerer varer ud til vore kunder.


*Licenskode FSC-C028526