Bænk dig selv og familien til sommerhygge

Rustikke traller og funkisstil krydser klinger med nostalgi og romantik i PLUS' nye bud på forskellige bænke til det danske havefolk. Med en eller flere bænke kan familien indtage sommerhaven med plads til alle, eller du kan dyrke velvære og solotid alene i ét med naturen.
Trallerne hitter i 2018, og PLUS' bud på trenden er Siesta-bænk og Rustik-trallebænk. Træbænkene med rustikt look skaber de bedste rammer for en rolig stund i en oase i haven eller på den lille altan, hvor solen kan nydes med et par bløde puder under sig. Nostalgi plankebænk, har som navnet antyder, rødderne solidt plantet i en svunden tid, hvor romantikken var i højsædet.

Bænken står på krydsede ben, som er forbundet med en planke på tværs, mens en kile i hver ende sikrer, at den står stabilt, uanset hvor mange, der er bænket til sommerhyggen. Det stilrene udtryk kommer derimod til udtryk med PLUS’ Funkis Bænk og Plankebænk, som med lette stålben nemt kan flyttes fra én hyggekrog af haven til en anden. Hyggekrogen kan også rykke indenfor, da bænkenes lette look passer perfekt ind i boligen. 

Udendørs bænk i stål og træ, glashegn med galvaniseret ramme
Funkis bænk i ubehandlet træ og pulverlakeret stål stel, indendørs med blå væg
Klassisk sortmalet havebænk, med krydsede ben
Trallebænk i drivtømmerfarve, moderne og klassisk
Trallebænk med stålstel, malet i drivtømmer og skifergrå farver