KUNDERNE

Salg til erhvervskunder

Vi handler med fagfolk, men skaber efterspørgslen gennem vores direkte dialog med slutkunderne.

80 års erfaring gør os til en markant markedsleder i Skandinavien

PLUS handler med markedets professionelle aktører på baggrund af vores kendskab til, hvad slutbrugeren ønsker.

Gennem årene har vi plejet vores relationer til vores B2B-kunder, så vi i dag har et stærkt fundament for at udvikle dem yderligere. Vi ved også, at vores kundegrupper udvikler sig konstant, og derfor skal vi være proaktive med nye løsninger og nye måder at styrke loyalitet og tilknytning på.

Et eksempel er vores PLUS Designer, som giver vores forhandlere mulighed for at skabe mersalg og yde en bedre service – oven i købet på en nem og smart måde.

Vores forhandlere er både byggemarkeder, andre retailere og online forhandlere. Det stiller krav til os om at være agile og kunne agere i et skiftende markedsmiljø.

Samspillet mellem fysiske butikker og webbaserede forhandlere giver os nye muligheder, som kræver en bevidst strategi. For PLUS betyder det, at vi på vores egen hjemmeside præsenterer vores produkter og giver slutbrugerne mulighed for at sammensætte og afgive en ordre – hvorefter vores forhandlerled tager over. Det giver rene linjer og bevarer en god relation til den professionelle kunde.