Hvem er vi, læs om

Historie og tradition fra PLUS A/S

PLUS A/S er et dansk firma kendt for sit unikke danske design inden for haveindretning og udemiljø.

Historien om PLUS A/S

Det hele startede tilbage i 1917, hvor J. Bjørnsen Petersen og Holger Eich startede Sorø Stakitfabrik. Man producerede 2 typer hegn, Svensk stakit og Idealhegn. Produktionen kørte på bestillinger og man havde derfor intet lager.

.. Citat fra jubilæumsudgivelsen 40 år med træ, udgivet af Plus Vejen Træindustri A/S i 1981

Direktør

Lars Højsgaard

Fabrikationen af hegn, møbler, legeredskaber og øvrige produkter til indretning af haven og terrassen er baseret på en  viden og erfaring, høstet gennem flere generationer.

De værdifulde erfaringer bruges i dag i vidt omfang, når vi udvikler de produkter, som i dag kendetegner PLUS A/S, og de har rødder helt tilbage i "Sorø Stakitfabrik" og senere "Jysk Stakitfabrik".

De senere år har vi foretaget en del ændringer i sortimentet, så det nu også omfatter møbler, legeredskaber, hytter og udhuse. Samtidig oplever vi, at nye råvarer som stål, komposit, genbrugsplast og glas har fundet deres naturlige plads i sortimentet.

Grundlæggende elsker PLUS træ i alle former, og træ vil fremadrettet være grundelementet i vores sortiment til indretning af haver og terrasser i Europa.

Se team PLUS

Salgschef

Hanne Larsen

Slip fantasien løs
Der er sket meget, siden havesættet med to bænke og et bord blev opfundet! I dag kan du få et hav af forskellige møbler fra enkle bænke til havesæt i træ, metal og genbrugsplast. Alt i en gedigen kvalitet og tidløst design, så du har møbler til haven og terrassen i mange år. Find din egen stil og prøv at lave små spots rundt omkring i haven med en enkelt stol og et bord – så har du altid en lækrog, hvor du kan synke ned i fred og ro med en kop kaffe eller et glas. Eller stil jeres møbler op under træernes skygge og inviter naboerne til en hyggestund – PLUS giver dig alle muligheder.

Hvad bliver den store trend for næste sæson? For os er svaret klart: Danskerne ønsker bæredygtighed i alt, hvad de gør. Temaer som klima, miljø og vores børns fremtid er i fokus. Det er slut med køb-og-smid-væk kulturen. Vi værdsætter respekten for det gode håndværk og den gedigne kvalitet, og vi nyder at betragte gode materialer i naturens farvesætning. Bæredygtighed er oplevelsen af kvalitet i det nære og hjemlige – og vi vil hos PLUS gerne hjælpe dig med at skabe uderum, der kan give dig en oplevelse af kvalitet sammen med familie og venner.

Se team PLUS

PLUS A/S

PLUS er et dansk firma kendt for sit unikke danske design inden for haveindretning og udemiljø

.. En kærnefortælling med historien bag PLUS