Ekstra leveringstid på PLUS-produkter

Foråret er over os med fuld styrke, og vi nyder alle at komme i haven. Der lægges planer for den kommende sommer med ferie i egen have, lune aftener ved grillen, i sandkassen eller hængekøjen. Og nu hvor det er godt vejr, er der masser af mulighed for at få lavet havearbejde og hoppe med på den positive trend; udeliv derhjemme.

Lige nu har PLUS længere leveringstid – det gælder særligt stolper og varer i kategorien ’Leg’. Det skyldes den ekstraordinært store efterspørgsel i Danmark og resten af verden i forbindelse med Corona-situationen, og fordi vi er mange, der har mere tid til at få sat gang i gør-det-selv-projekterne derhjemme.

Vi kan derfor kun opfordre til, at du bestiller dine varer i god tid, så du er sikker på at have dem til forårets og sommerens projekter.

Vi knokler 24/7

Vores dygtige medarbejdere på lageret pakker varer døgnet rundt, på alle ugens dage. De gør alt, hvad de kan for at du kan få dine produkter som aftalt og komme i gang med det planlagte havearbejde. Pt vil der gå 10-14 hverdage fra vi modtager din ordre fra din butik eller webshop til den lander i din indkørsel.

For kontakt og spørgsmål

Telefonisk kontakt til PLUS er ikke muligt for privatpersoner i øjeblikket. I stedet henstiller vi til, at du henvender dig hos den forhandler, hvor du har bestilt dine produkter.

Vi håber på din forståelse for situationen. Vi gør alt hvad vi kan for at fremskynde leveringstiden. 

Tak fordi du handler hos PLUS.