Se de mange muligheder

Trallemøbler til indendørs brug

De smukke og rustikke trallemøbler egner sig også til indendørs brug. Læg en glasplade på, og du har et flot arbejdsbord til computeren eller symaskinen. 

Trallemøbler til indendørs brug

Mange af PLUS’ møbler kan også benyttes indendørs. De mange rustikke trallemøbler kan være med til at sætte et helt særligt præg på din entré, køkken eller ligenende. Placér en trallebænk lige inden for døren, og brug den til at sidde på, når du skal binde skoene eller i køkkenet for en social og hyggelig atmosfære.

Trallerne er lavet af FSC-certificeret træ. Det betyder, at materialerne til trallemøblerne er hentet i skove, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere. De bæredygtige møbler tager hensyn til natur og miljø og er derfor den helt rigtige løsning til dig, der går op i bæredygtighed.

Trallebænk i sort indendørs

Nyt hvilested?

Stil en fin blomst på bænken, og læg nogle bløde puder, så har du et nyt hvilested i entréen, køkkenet eller gangen.

Vi kan også tilbyde en fin trallegarderobe. Med denne garderobeløsning kan du fuldende trallemøbelstilen i din entré eller i dit walk-in closet.

Rustikt og moderne

Garderobestativet er kendetegnet ved et råt og industrielt look med trallerne og det varmgalvaniserede stål.

Stativet er en del af vores Design-serie. Garderobestativet fås i en stor udgave, der er 120 cm bredt og en mindre udgave med et stativ, der er 62 cm bredt.

Trallebænk med garderobestativ og hylde


Følg PLUS på Instagram og bliv inspireret

Få tips til dit PLUS projekt, gode ideer til dit uderum og deltag i konkurrencer