Trallemøbler til indendørs brug

PLUS hører også til indendørs. Mange af PLUS’ møbler kan nemlig også sagtens benyttes indendørs. De mange rustikke trallemøbler kan være med til at sætte et helt særligt præg på din entré. Placer en trallebænk lige inden for døren og brug den til at sidde på, når du skal binde snørebånd.

Trallerne er lavet af FSC-certificeret træ. Det vil sige, at materialerne til trallemøblerne er hentet i skove, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere. De bæredygtige møbler tager hensyn til natur og miljø og er derfor den helt rigtige løsning til dig, der går op i bæredygtighed.

Nyt afslapningssted

Stil en fin blomst på bænken og læg nogle bløde puder, så har du et nyt afslapningssted i entréen eller gangen.

Vi kan også tilbyde en fin trallegarderobe. Med denne garderobeløsning kan du fuldende trallemøbelstilen i din entré eller i dit walk-in closet.

Rustikt og moderne

Kombinationen af et råt look med det varmgalvaniserede stativ og trallebænken udgør dette unikke garderobestativ fra vores Design serie. Du kan både få garderoben i en stor udgave med et stativ, der 120 cm bredt men også i en mindre udgave med stativet, der er 62 cm bredt.

Få inspiration i indbakken og på de sociale medier

  • #PlusUdeliv: