Sommerhusshelter hos Rikke Møldrup Rasmussen

Se Rikkes magiske drømmeshelter og byggedag i egen sommerhushave

Følg rejsen med shelterbyggeri og samtaler om friluftslykke og glæden ved at kombinere det bedste fra to verdener. 

Se filmen hvor Rikke og Flemming bygger shelter på en dag

Se, hvordan det går, når Rikke og hendes mand, Flemming kaster sig ud i deres første byggeprojekt sammen.

Rikkes shelter ved sommerhuset kombinerer det bedste fra to verdener

Oplev en magisk shelterbyggedag i sommerhushaven hos Rikke Møldrup Rasmussen, co-owner af livsstilsuniverset moshi moshi mind. 

Sammen med sin mand, Flemming Møldrup, tager hun dig med på en fin, lille rejse med shelterbyggeri og samtaler om friluftslykke, velvære og glæden ved at kombinere det bedste fra to verdener. 

Den lille rejse med byggeriet varer blot en enkelt dag - Til gengæld varer glæden ved det nye shelter i årevis.

Bålhygge ved sommerhus shelter
Shelter samlesæt monteres på blot én dag af to personer

Når et shelter er første fælles byggeprojekt

Et fælles projekt kan bringe os tættere sammen og gøre glæden og taknemmeligheden ved det færdige resultat endnu større.

Da parret, Rikke og Flemming, kastede sig ud i at bygge deres nye shelter, var det ikke blot shelteret, der var nyt for dem. Det var nemlig deres allerførste fælles byggeprojekt - endda før de havde vovet sig af sted for at bestå den berømte IKEA-test.

"Du bærer over, og jeg skruer." Eller også også er det omvendt. Hurtigt blev opgaverne fordelt imellem de to, og efter at have kigget samlevejledningen igennem gik de stille og roligt i gang med samle.

Shelter giver rum til at nyde naturen og hinandens selskab

Undervejs i byggeriet - og i de små velfortjente pauser - fortæller Rikke og Flemming om drømmene for livet i det nye shelter.

Et shelterliv, der giver følelsen af harmoni, velvære og lidt luksus. Med masser af rum til at nyde naturen og ikke mindst hinandens selskab.

Rent biologisk er vi som mennesker skabt til at være naturen. Ikke bare som tilskuere. Nej, vi er natur - Og de fleste af os vil helt instinktivt opleve en ro og samhørighed med naturen og friluftslivet, når vi opholder os midt i den.

 

Projekt

Jeg tænker, vi også kan sove her en efterårsaften eller forårsaften. Og så kan vi bruge det til så mange andre ting – vi kan tage en eftermiddagslur herude, eller bruge det til når vi laver bål eller griller. Det skal være vores hyggested.

Rikke Møldrup Rasmussen, co-owner af livsstilsuniverset moshi moshi mind

Shelter eller telt i sommerhuset

Rikke og Flemming nyder at vågne til solopgangen.

Her får de alt det gode fra to verdener: En blød madras, en tyk dyne, friskbrygget morgenkaffe fra køkkenet og en dugfrisk følelse af igen at have fundet jordforbindelsen. 

Ved at bygge et sommerhusshelter forenes det magelige sommerhusliv med ægte friluftslykke - og det giver en helt anderledes oplevelse end at sove i telt i haven. Og det var netop det, Rikke drømte om, da hun valgte, at shelteret skulle placeres ved sommerhuset.

 

Hyggelig indretning af sommerhus-shelter
Shelter og bålsted

Idéer til hyggelig indretning af shelter

De sidste detaljer og den charmerende indretning gør hele oplevelsen af at opholde sig ved shelteret mere "glamping-luksus"-agtig.

Rikke har nemlig valgt at male shelteret sort udenpå og en mørk vissengrøn indvendigt, så det falder smukt ind i naturomgivelserne. Efterfølgende har hun sat dekorative zinkkanter på, så shelteret nu står fint og personligt. Det sidste, der skal til, er græs på taget, men det må blive næste projekt.

Rikkes shelter er blevet til et ekstra rum til sommerhuset, som er så indbydende og hyggeligt at kigge på, at det garanteret bliver et nyt yndlingssted for de to.

Dobbeltshelter

Hent mere inspiration til shelterlivet og få gode råd i den ultimative shelterguide

At bygge shelter med et PLUS-samlesæt tager blot en enkelt dag for to personer. Men før du går i gang med projektet, er det en godt idé at overveje placeringen af shelteret en ekstra gang – både i forhold til vindforhold og af hensyn til din nabo. 

Dét og andre ofte stillede spørgsmål kan du finde svar på i den ultimative shelterguide.

Find også nyttige tips til shelterlivet og links til gode steder med shelters rundt omkring i hele Danmark - hvis du har fået lyst til at udforske nye steder.

Her kan du købe dit eget shelter

 • Shelter - ubehandlet

   

  Shelter - ubehandlet

   Vejl. pris inkl moms.
   DKK12.995,00
   Bestil her
  • Shelter på hjul - ubehandlet

    

   Shelter på hjul - ubehandlet

    Vejl. pris inkl moms.
    DKK7.995,00
    Bestil her
   • Shelter dobbelt - ubehandlet

     

    Shelter dobbelt - ubehandlet

     Vejl. pris inkl moms.
     DKK19.995,00
     Bestil her