Inspiration til

PLUS Shelter - 16746-1

Udeliv, søvn under stjernene og samvær med familien, det er nøgleordne omkring et Shelter.

Find en forhandler

PLUS Shelter

Med en shelter i baghaven, på fællesområdet eller på engen bagved huset, får du mulighed for at udlevere drømmen. Drømmen om at overnatte under åben himmel, mens i stadig ligger i ly for direkte regn, lave bål med ungerne, bage snobrød og grille pølser, alt imens i betragter det brænde ned inden det er ved at være godnat tid, At overnatte i en shelter er en fantastisk naturoplevelse.

Det er en fantastisk sanseoplevelse at sove i shelter – en oplevelse vi på det varmeste kan anbefale. Flere og flere vælger nemlig at sove ude, også om efteråret, fordi det virker beroligende og stressdæmpende at være tæt på naturens lyde og dufte.

Fakta:

Udvendige grundmål:
Bredde 225 cm - dybde 291 cm - højde 170/107 cm.

Indvendige mål:
Bredde 180 cm - dybde 210 cm.


Stolper: 95×95 mm trykimprægneret og høvlet.
Spær: 45×95 mm.
Tagbrædder: 18×110 mm.
Gulvstrøer: 45×95 mm.
Gulvbrædder: 22×120 mm.
Vægelementer: 19×100 mm savskåret "to på én".
Leveres inkl. nødvendige beslag og skruer.

Tom terrasse, klar til nyt Kyoto hegn

I baghaven eller på engen

Hvor giver det bedst mening at placere en shelter?

I baghaven, på fællesområdet eller i skoven – uanset hvor du vælger at placere din shelter, vil den helt sikkert blive samlingspunkt for mange gode stunder med familie og venner.

. Drømmen om at overnatte under åben himmel, mens i stadig ligger i ly for direkte regn, lave bål med ungerne, bage snobrød og grille pølser, alt imens i betragter det brænde ned inden det er ved at være godnat tid, at overnatte i en shelter er en fantastisk naturoplevelse.

Så er der ryddet og vi er klar

Der et bygge et Shelter fra PLUS kræver lidt håndværksmessig snilde.

Vi har dog gjort det forholdsvis let ved at forsamle vægelementerne for dig. Når du får dit nye shelter leveret, modtager du en pakke hvor de 4 største elementer ligger sorsamlet, hvilket vi spare dig en del tid. Der er dog stadig en del samlearbejde inden det hele står klar til brug, vi plejer at sige 4-6 timer for 2 personer, det afhænger dog i høj grad af om man er erfaren.

Se montagevejledningen for 16741-1 her, det kan måske give dig en ide om hvad der skal til og om det er et projekt for dig.

Sortering og klargøring

Montering af tagpap

Det bedste råd vi kan give dig i forbindelse med etablering af din shelter, det må være at tilkøbe en tagpap. En tagpap vi sørge for at din Shelter er tæt mod regn og vil samtidig forlænge livet for den.

Nyd resultatet - med familien

Shelter og bålsted
 • Shelter - Ubehandlet

   

  Shelter - Ubehandlet

  Bl.a. inklusiv
   Vejl. pris inkl moms.
   DKK10.995,00
   Vis og tilpas
  • Shelter på hjul - Ubehandlet

    

   Shelter på hjul - Ubehandlet

   Bl.a. inklusiv
    Vejl. pris inkl moms.
    DKK6.995,00
    Vis og tilpas