Drivhusdrømmen lever!

Redskabsrum og drivhus i ét hus

Drivhusdrømmen lever!

Pernille Hoffmann Køppen

Pernille Hoffmann Køppen

Creative Consultant

Jeg elsker at opholde mig i det fri og har skrevet bogen Mad over bål, som hele familien kan få glæde af.

pernille@hoffmann-studio.com
(+45) 31 38 77 86

Hoffmann Studio
Gl. Saltenvej 2, 8680 Ry 
www.hoffmann-studio.com

Drivhusdrømmen lever!

Skrevet af Pernille Hoffmann September/2020

I sommeren 2020 afholdte Tivoli Friheden i Aarhus blomsterfestival for første gang. I den forbindelse blev min virksomhed 'Backyard Stories’ hyret til at udvikle en række projekter. I mit arbejde som kreativ konsulent indenfor haveliv, arbejder jeg i krydsfeltet mellem kunstnerisk installationer og funktionel ideer. Jeg skaber æstetiske rum, der inspirerer og sætter gang i fantasi og virkelyst i egen have. 

Et af mine projekter til Blomsterfestivalen var en drivhusbar. Plus.dk leverede et fantastisk lille multihus, som har masser af skønne muligheder i sig. Huset er en super funktionel konstruktion, der både rummer redskabsskur og drivhus i et. Til brug under Blonsterfestivalen ændrede vi en lille smule ved selve redskabsskuret, så det blev plads til en bardisk, hvorfra der blev serveret drinks, mens drivhuset agerede overdækket cafe for 2. 

Multihuset har et virkeligt fint og harmonisk design og jeg ser virkelig mange kreative anvendelsesmuligheder. Jeg kan nemt forestille mig det i en lille kolonihave, hvor funktionerne til opbevaring og dyrkning kan udnyttes til fulde. Men det er også oplagt i en villahave anvendt som lysthus og måske et lille sommeranneks.

I mit arbejde er jeg afhængig af, at kunne trække på en række forskellige samarbejdspartnere, som på hver deres måde er specialister indenfor deres specifikke område. Jeg vægter produktions- og designmæssige kvaliteter meget højt, men også et samarbejde, der er bygger på ordentlighed og tillid. Begge dele får jeg hos Plus.dk.

PLUS 18001 -redskabsrum og drivhus i ét

Step 1: Opbygning af redskabsrum med drivhus

Opbygning og montering kan klares med det mest almindelige værktøj, og det kræver ikke nogle særlige håndværksmæssige evner udover din - og eventuelt et par ekstra hænders - tid. 

Redskabsrummet med drivhus leveres som et samlesæt, hvor alt træ er tilsavet, tilpasset og helt klar til at blive sat sammen efter den vedlagte samlevejledning. Det er nemt og lige til at gå til.

 

Materialer og efterbehanding

Redskabsrummet med det lille drivhus er fremstillet i ubehandlet træ. Det er derfor vigtigt straks at give træet en overfladebehandling - enten før eller efter montering. Vi anbefaler at bruge en træbeskyttelse, der indeholder aktivsstoffer, som hæmmer skimmelangreb. 

Her har man valgt en maling i en neutral farve, som bevarer det naturlige udtryk, hvilket passer rigtig godt til den rå, bylivsstemning. 

Step 2: Redskabsrum med drivhus indrettet som markedsbod

I Tivoli Friheden har man forvandlet delen med redskabsrum til en markedsbod ved blot at lade den ene halvside være åben. 

Herefter er huset dekoreret og indrettet med smukke fletkurve med blomster omkring huset og i højden, fint akkompagneret af plantekasser med duftende krydderurter.

Vi kan levende forestille os et hus som dette i haven - måske til et lækkert udekøkken eller som traditionelt, lukket redskabsrum.

Se stemningsvideoen fra Tivoli Friheden

Det 6,6 m² store drivhus med markedsbod står nu helt færdigt - malet og hyggeligt indrettet både inde og ude.

Tag med på en lille rundtur i videoen. 

Video fra Tivoli Friheden

Byggesæt og tilbehør

Bestil dit eget drivhus/redskabsrum med det anbefalede tilbehør lige her, og få det leveret direkte hjem til dig, eller find din nærmeste forhandler her.

 •  

  Tagpap - 0,7×12 meter (2 ruller) inkl. papsøm

   Vejl. pris inkl moms.
   DKK1.059,00
   Bestil her
  •  

   Redskabsrum/drivhus - 6,6 m² - ubehandlet

    Vejl. pris inkl moms.
    DKK23.995,00
    Bestil her
   •  

    PLUS lasurfarve Hvid ¾ ltr.

     Vejl. pris inkl moms.
     DKK269,00
     Bestil her
    •  

     PLUS lasurfarve Sort ¾ ltr.

      Vejl. pris inkl moms.
      DKK269,00
      Bestil her
     •  

      PLUS lasurfarve Antracit ¾ ltr.

       Vejl. pris inkl moms.
       DKK269,00
       Bestil her
      •  

       PLUS lasurfarve Teak ¾ ltr.

        Vejl. pris inkl moms.
        DKK269,00
        Bestil her
       •  

        PLUS lasurfarve Gråbrun ¾ ltr.

         Vejl. pris inkl moms.
         DKK269,00
         Bestil her
        

        Følg PLUS på Instagram og bliv inspireret

        Få tips til dit PLUS projekt, gode ideer til dit uderum og deltag i konkurrencer