Skab en en frodig have, bliv

Inspireret til højbede og plantekasser

Hegn frugthaven ind, eller gør det mere overskueligt at dyrke krydderurter og grøntsager. Her får du vores bud på, hvordan du kan gøre haven mere overskuelig.

Højbede og plantekasser kan være med til at forlænge sæsonen for dyrkning af både grøntsager og frugter.

Forlæng sæsonen for dyrkning af både grøntsager og frugter

Med en plantekasse, eventuelt på hjul har du mulighed for at forlænge sæsonen for dyrkning af krydderurter og blomster. Fordelen ved at tage en plantekasse med hjul, er at du har mulighed for at rulle den ind under tag når det i det tidlige forår og senere efterår - godt kan blive ned mod frysepunktet.

Fuldend frugthaven - hegn den ind med espalier

Måske har du har et område i haven, som du ønsker at omdanne til en lille frugthave - simpelthen ved at samle alle frugttræerne i et område. Det simple hegn kan hurtigt blive til en grøn og blomsterrig mur omkring din frugthave. Du kan også vælge at holde espalieret ubeplantet og blot nyde de rå firkanter i det flotte hegn.

På terrassen kan du skabe et lille grønt og frodigt paradis. Indhegn din terrasse med espalieret og giv en eventuel vinranke lov til at folde sig ud under taget, hvis du har et overdækket terrasse eller pergoal. Nyd lyden af bier, der summer og pusler om din vinranke, og nyd at plukke af de lækre små vindruer, som er vokset frem.

PLUS stålespaliet

Flyt nogle af planterne op på terrassen

Vores blomsterkasser fås både med ben og på hjul. Undgå at få ondt i ryggen med høje blomsterkasser på ben, der samtidigt er løftet væk fra kryb på jorden, som kunne finde på at angribe dine planter. Lad dine børn få glæden ved at dyrke egne krydderurter, som er lige til at hnte ind fra terrassen og bruge i madlavningen.

Fleksibel og funktionel haveindretning

Blomsterkasser med hjul gør det muligt at flytte rundt på dine planter. Således kan selv de mest krævende blomster få de bedste betingelser for vækst. Blomsterkasserne fås også med hylder og håndtag til at hænge redskaber på samt med låg. 

Om vinteren kan de mest sarte planter nemt flyttes ind i skur eller garage, og til foråret kan de så igen få lov at pryde terrassen eller altanen med deres mange smukke farver.

Sammensæt højbede i flere niveauer

Med PIPE højbede får du igen mulighed for at få planterne op i højden. Højbedene kan sammensættes på forskellige måder og i forskellige niveauer. De fås i forskellige farver og størrelser. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for opbygningen af køkkenhave eller blomsterbed. Materiale og mål er helt op til dig. Om du ønsker komposit, trykimprægneret træ eller ubehandlet lærk, lader vi være op til dig og din haves stil.

Med PIPE hjørnemodulet får du højbede med bløde og afrundede hjørner. Måske din søn eller datter skal have sin helt egen køkkenhave tæt på huset? Glæden er stor for både store og små.