Den nemme vej til en blomstrende og spiselig have

Indret haven med praktiske højbede og plantekasser

Udforsk de mange muligheder for en enkel og praktisk have

Byg din egen højbedeshave med Pipe højbede

Se, hvordan Nanna Pretzmann og familien her bygger deres første højbedshave. Du kan se billeder fra opbygningen og processen med at plante i galleriet herunder.

Med PIPE højbede får du igen mulighed for at få planterne en smule op i højden - det skaber overblik over afgrøderne. Samtidigt tilfører de bløde og afrundede PIPE hjørnemoduler et fint og personligt præg til højbede og have.

Pipe højbede fås i forskellige farver, størrelser og materialer som for eksempel lærk og trykimprægneret træ. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for opbygningen af din nye køkkenhave eller dit blomsterbed.

 

Nanna Pretzmann bygger Pipe højbede i sort

Få en nem og frodig have med Cubic blomsterkasser og selvvandings kapilærkasser

Med Cubic Blomsterkasser på hjul kan du nemt dyrke sæsonens blomster, krydderurter og grønstager uden at du skal vande hver eneste dag. 

Vi anbefaler nemlig, at du kombinerer kasserne med praktiske kapilærkasser eller selvvandingskasser, så planterne næsten kan passe sig selv, når du er på ferie eller væk fra sommerhuset.

Vi har været en tur forbi Jespers Planteskole til en snak om plantekasser med den erfarne planteskolemand, Henrik Pold. 

Læs mere i guiden her, og få Henriks tips til, hvordan du bruger kapilærkassen og plantesækken i dine blomsterkasser, og se 5 forskellige varianter med beplantning.

Skab nye rum på terrassen med blomsterkasser på ben og hjul

Vores blomsterkasser fås i forskellige farver på både ben og hjul, og det har mange fine fordele. 

Først og fremmest er det nemt at passe afgrøder og nusse om blomsterne, da de befinder sig i en god arbejdshøjde.

Men blomsterkasser i forskellige højder kan også fungere som rumdeler eller afskærmning på din terrasse eller ved din hoveddør. Her kan du se en variant med et fint espalier, som kan blive til en grøn "væg" i uderummet.

PLUS Plantekasse på ben med espalier

Forlæng sæsonen for dyrkning af både grøntsager og krydderurter

Med en plantekasse, eventuelt på hjul har du mulighed for at forlænge sæsonen for dyrkning af krydderurter og blomster. Fordelen ved at tage en plantekasse med hjul, er at du har mulighed for at rulle den ind under tag når det i det tidlige forår og senere efterår - godt kan blive ned mod frysepunktet.Følg PLUS på Instagram og bliv inspireret

Få tips til dit PLUS projekt, gode ideer til dit uderum og deltag i konkurrencer