Brug vores flotte hegn, højbede eller plantekasser til at skabe en frodig have

Hegn frugthaven ind eller gør det mere overskueligt at dyrke krydderurter og grøntsager. Vi kommer her med et par bud på, hvordan du kan gøre haven mere overskuelig. Højbede og plantekasser kan være med til at forlænge sæsonen for dyrkning af både grøntsager og frugter.

Fuldend frugthaven ved at hegne den ind med espalier

Det kan være, du har et område i haven, som du ønsker at gøre til en lille frugthave - simpelthen ved at samle alle frugttræerne i et område. Det simple hegn kan hurtigt blive til en grøn og blomsterrig mur omkring din frugthave. Du kan også vælge at holde espalieret ubeplantet og blot nyde de rå firkanter i det flotte hegn.

Din terrasse kan også blive til et grønt paradis. Måske du har et overdækket område, hvor du mangler noget grønt? Indhegn din terrasse med espalieret og giv en eventuel vinranke lov til at folde sig ud under taget. Nyd lyden af bier, der summer og tager sig af din vinranke, og nyd at plukke af de lækre små vindruer, som er vokset frem.

Flyt nogle af planterne op på terrassen

Vores blomsterkasser findes både med ben og på hjul. Undgå at få ondt i ryggen med en blomsterkasse på ben, som samtidigt bliver løftet væk fra kryb, som kunne finde på at angribe dine planter. Lad dine børn få glæden ved at dyrke egne krydderurter og bruge dem i madlavningen - de kan nemt hentes fra plantekassen på terrassen.

Fleksibel og funktionel have indretning

Blomsterkasser med hjul gør det muligt at flytte rundt på dine planter. Således kan selv de mest krævende blomster få de bedste betingelser for vækst. Blomsterkasserne findes også med både hylder, håndtag til at hænge redskaber på og med låg. 

Om vinteren kan de mest sarte planter nemt flyttes ind i skur eller garage, og til foråret kan de så igen få lov at pryde terrassen eller altanen med deres mange smukke farver.

Sammensæt højbede i flere niveauer

Med PIPE højbedene får du igen mulighed for at få planterne op i højden. De kan sammensættes på forskellige måder og i forskellige niveauer. De fås i forskellige farver og størrelser. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for opbygningen af køkkenhave eller blomsterbed. Materiale og mål er helt op til dig selv. Om du ønsker komposit, trykimprægneret træ eller ubehandlet lærk lader vi være op til dig og din haves stil.

Med PIPE hjørnemodulet får du højbede med bløde og afrundede hjørner. Måske din søn eller datter skal have sin helt egen køkkenhave tæt på huset?

 

Få inspiration i indbakken og på de sociale medier

  • #PlusUdeliv: