Bauhaus

Bauhaus åbnede sin første butik i Danmark i 1988. Siden da er det nu blevet til hele 17 varehuse placeret i Aalborg, Esbjerg, Glostrup, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Ishøj, Kolding, Næstved, Odense, Randers, Roskilde, Tilst, Valby, Vejle, Viby. Udover Bauhaus varehusene kan du finde PLUS-produkter på www.bauhaus.dk.

10-4 Byggecenter og Tømmerhandel

10-4 har eksisteret siden 1947 og har i dag afdelinger i både Ringkøbing, Ulfborg, Varde, Viborg, Videbæk og Aarhus. Hos 10-4 har mange medarbejdere haft både 25, 40 og 50 års jubilæum. 10-4.dk står altid klar til at hjælpe dig i mål med dit nye uderum.

Bilka

Siden 1906 har Bilka ønkset at levere kvalitet og god kundeservice. På www.bilka.dk finder du derfor også et udvalg i PLUS-produkter. Bilkas kundeserviceteam sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige PLUS-produkter til dit nye uderum.

DAVIDSEN Tømmerhandel

Davidsens Tømmerhandel er en dansk ejet familievirksomhed med afdelinger i Vojens, Brørup, Fredericia, Bygnaf Haderslev, Høruphav, Kolding, Odense, Rødekro, Toftlund, Vejen, Aarhus, Venslev på Sjælland samt webshoppen www.DAVIDSENshop.dk. DAVIDSEN er kendt for at være skarp på prisen - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Homeshop

Homeshop er Kjellerup Tømmerhandels webshop, med fokus på seriøs handel. www.homeshop.dk forhandler alle PLUS-produkter. Hvad enten det er hegn, havemøbler, legeredskaber eller højbede, kan du helt sikkert finde det på www.homeshop.dk

Jespers Planteskole

Jespers Planteskole er stiftet i 1988 og har hjemme i Holstebro. Udover en flot planteskole har de også en af PLUS´s største indendørs udstillinger, med alt fra blomsterkasser til hegn og møbler.

 

jmKiil

www.jmkiil.dk bliver drevet med filosofien om, at kunden altid skal være i fokus. Besøg jmKiil i deres showroom i Toftlund eller på www.jmkiil.dk. Medarbejderne er alle specialister på hvert deres område indenfor vores produktsortiment.

Silvan

Silvan er en landsdækkende kæde af byggemarkeder. Hvad enten du ønsker et gør-det-selv udeprojekt eller et gør-det-med-hjælp projekt, er Silvan klar til at hjælpe dig i mål. Med 45 butikker og www.silvan.dk er der rig mulighed for at købe dine PLUS-produkter hos Silvan.

Frishop

Frishop er etableret i 2011 med en vision om at være en uafhængig spiller på det danske online marked indenfor byggemarked / håndværkbutik. Frishop tror på at den personlige betjening er vigtig for kunderne, de sidder derfor klar på telefon og mail og er klar til besvare eventuelle spørgsmål i forbindelse med etablering af nye områder i haven.

BygMax

BygMax er en sammentrækning af BYGgeMAterialeXperten og er grundlagt i 2002. BygMax er en webshop drevet af faguddannet personale med mange års erfaring. Alle ansatte sætter en ære i at hjælpe dig med dit køb, så søg trygt vejledning hos BygMax, hvis du skal i gang med et haveprojekt.

Stark

Stark blev grundlagt i 2004 og henvender sig til alt fra professionelle håndværkere til private forbrugere. Med 72 butikker i Danmark og en enkelt på Grønland er vi sikre på, at du kan finde en Stark-forhandler, der kan vejlede i PLUS-produkter.

Bygma

Bygma er bygget på værdierne om godt købmandskab, flid og fremsynethed. Med 48 butikker fordelt i hele Danmark samt på www.bygma.dk kan du trygt finde råd og vejledning omkring dine udeprojekter hos Bygma.

Coop

Coop.dk finder du vores fulde sortiment i PLUS produkter. Er du på jagt efter hegn, havemøbler, legeredskaber eller højbede, så kan du helt sikkert finde det på Coop.dk

Johannes Fog

Johannes Fog består af et Bolig & Designhus og ni Trælast & Byggecenter-butikker fordelt i hele Nordsjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, LyngbyHerlev, Vordingborg, Værebro og Farum.

Lavpris Træ

Med afdelinger i Slagelse, Næstved, Køge og Hillerød er Lavpris Træ godt repræsenteret på Sjælland. Alle butikkerne samt lavpristræ.dk står altid klar med råd og vejledning til dit nye uderum med PLUS produkter. 

HuskHaven

HuskHaven stræber efter altid at levere høj service. Om du ønsker rådgivning, løbende kontakt eller sparring, så er www.huskhaven.dk en af vore mange samarbejdspartnere, der yder råd og vejledning, både inden, under og efter købet af dine PLUS-produkter.

TrendyLiving

TrendyLiving er drevet ud fra en personlig passion for design og indretning. Med butik i Aarhus og via webshoppen www.trendyliving.dk sælger Anja og Jacob nøje udvalgte varer i høj kvalitet. Find dine nye PLUS-produkter hos dem.

Unoliving

Unoliving er drevet som en 100% webshop på www.unoliving.com. Med et bredt udvalg af PLUS-møbler kan du roligt gå på opdagelse og lade dig inspirere til indretning af dit nye haverum.

Højgaard Brugskunst og Interiør

Nøgleord som personlig betjening, service og vejledning er grundstenen for Højgaard brugskunst og interiør. PLUS er en af de udvalgte leverandører, der forhandles hos www.hoejgaardbrugskunst.dk

Cool Nordic

Cool Nordic er en webshop drevet med fokus på interiør og indretning af den nordiske bolig. Inspireret af den skandinaviske natur, simple linier, og hvad der rører sig indenfor den grafiske verden. www.coolnordic.dk fører udvalgte PLUS-produkter.

Staby og Bellinge Fliser & Hegn

Med udstillinger i Ulfborg og Bellinge har du hos Staby og Bellinge Fliser & Hegn rig mulighed for at få inspiration og vejledning til dit nye udendørs projekt. Bor du ikke i nærheden af en af de to udstillinger, kan du også handle på www.staby-fliser.dk.

Haveglad

www.haveglad.dk er en vestjysk webshop. Haveglad har mange årserfaring med levering af materialer til haven. Dit næste PLUS haveprojekt kan sagtens starte hos www.haveglad.dk