Jeg vil bare handle online nu..

Find en webshop der forhandler PLUS produkter

Find den webshop du kender og klik/tab dig ind.

Find en fysisk butikGå til forsiden

XL-BYG.DK

På www.xl-byg.dk finder du inspiration til mange spændende gør-det-selv-projekter, ligesom du i den velassorterede webshop kan købe lige det, du står og mangler til hjemmet.

DAVIDSEN Tømmerhandel

Davidsens Tømmerhandel er en dansk ejet familievirksomhed med afdelinger i Vojens, Brørup, Fredericia, Bygnaf Haderslev, Høruphav, Kolding, Odense, Rødekro, Toftlund, Vejen, Aarhus, Venslev på Sjælland samt webshoppen www.DAVIDSENshop.dk. DAVIDSEN er kendt for at være skarp på prisen - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bauhaus


Bauhaus åbnede sin første butik i Danmark i 1988. Siden da er det nu blevet til hele 17 varehuse placeret i Aalborg, Esbjerg, Glostrup, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Ishøj, Kolding, Næstved, Odense, Randers, Roskilde, SønderborgTilst, Valby, Vejle, Viby.

Udover Bauhaus varehusene kan du finde PLUS-produkter på www.bauhaus.dk

10-4 Byggecenter og Tømmerhandel

10-4 har eksisteret siden 1947 og har i dag afdelinger i både Ringkøbing, Ulfborg, Varde, Viborg, Videbæk og Aarhus. Hos 10-4 har mange medarbejdere haft både 25, 40 og 50 års jubilæum. 10-4.dk står altid klar til at hjælpe dig i mål med dit nye uderum.

Silvan

Silvan er en landsdækkende kæde af byggemarkeder. Hvad enten du ønsker et gør-det-selv udeprojekt eller et gør-det-med-hjælp projekt, er Silvan klar til at hjælpe dig i mål. Med 42 butikker og www.silvan.dk er der rig mulighed for at købe dine PLUS-produkter hos Silvan.

Frishop

Frishop er etableret i 2011 med en vision om at være en uafhængig spiller på det danske online marked indenfor byggemarked / håndværkbutik. Frishop tror på, at den personlige betjening er vigtig for kunderne. De sidder derfor klar på telefon og mail og er klar til besvare eventuelle spørgsmål i forbindelse med etablering af nye områder i haven.

Homeshop

Homeshop er Kjellerup Tømmerhandels webshop, med fokus på seriøs handel. www.homeshop.dk forhandler alle PLUS-produkter. Hvad enten det er hegn, havemøbler, legeredskaber eller højbede, kan du helt sikkert finde det på www.homeshop.dk

Jespers Planteskole

Jespers Planteskole er stiftet i 1988 og har hjemme i Holstebro. Udover en flot planteskole har de også en af PLUS´s største indendørs udstillinger med alt fra blomsterkasser til hegn og møbler.

 

jmKiil

www.jmkiil.dk bliver drevet med filosofien om, at kunden altid skal være i fokus. Besøg jmKiil i deres showroom i Toftlund eller på www.jmkiil.dk. Medarbejderne er alle specialister på hvert deres område inden for vores produktsortiment.

Stark

Stark blev grundlagt i 2004 og henvender sig til alt fra professionelle håndværkere til private forbrugere. Med 72 butikker i Danmark og en enkelt på Grønland er vi sikre på, at du kan finde en Stark-forhandler, der kan vejlede i PLUS-produkter.

Bygma

Bygma er bygget på værdierne om godt købmandskab, flid og fremsynethed. Med 48 butikker fordelt i hele Danmark samt på www.bygma.dk kan du trygt finde råd og vejledning omkring dine udeprojekter hos Bygma.

Coop.dk

Coop.dk Shopping stilles der altid høje krav til kvalitet, ansvarlighed og pris, når der håndplukkes produkter.

Er du på jagt efter havemøbler, legeredskaber eller højbede fra PLUS, så kan du helt sikkert finde det på Coop.dk Shopping.

Johannes Fog

Johannes Fog består af et Bolig & Designhus og ni Trælast- & Byggecenter-butikker fordelt i hele Nordsjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, LyngbyHerlev, Vordingborg, Værebro og Farum.

Lavpris Træ

Med afdelinger i Slagelse, Næstved, Køge og Hillerød er Lavpris Træ godt repræsenteret på Sjælland. Alle butikkerne samt lavpristræ.dk står altid klar med råd og vejledning til dit nye uderum med PLUS produkter. 

Trægården Kås

Hos Trægården Kås finder du mere, end du forestiller dig selvom vi ligger langt ude på landet. Om du har brug for et traditionelt byggemarked, en traditionel tømmerhandel, et stort pejsecenter eller et velassorteret køkkencenter – og ikke at forglemme vores store flisecenter, hvor du kan købe det lækreste, som europæiske producenter kan levere. Vi importerer selv - det gør det både nemmere og billigere for dig.

Staby Fliser & Hegn

Staby Fliser & Hegn giver rig mulighed for at få inspiration og vejledning til dit nye udendørs projekt. Bor du ikke nærheden, kan du også handle online på www.staby-fliser.dk.

BygXtra

BygXtra.dk er en del af Vorupgruppen, som også er en del af XL-byg. Udover Bygxtra.dk består Vorupgruppen af 10 butikker i Vorup, Farsø, Møldrup, Thorsø, Sunds, Hadsund, Mariager, Øster Tørslev, Ryumgård og Hadsten.

BygXtra har mere end 60 års arfaring fra byggebranchen
Med eget faguddannede personale er de med til at sikre, at du får kyndig vejledning og professionel betjening, når du handler hos dem.

 

Hus & Have Service

Vi gør det nemt, hurtigt og ikke mindst billigt at bestille ydelser som hækklipning, græsslåning, opsætning af hegn eller flytterengøring online. Vi bruger mindre brændstof, sparer tid på kørsel og tilbudsgivning. Det er godt for dig og det er godt for miljøet.

Vi har 800+ dygtige anlægsgartnere, brolæggere, tømrere og andre gode håndværkere fordelt udover hele landet, som er klar til at udføre og prioritere netop din opgave.

Dem Fra Nordlunde

Dem fra Nordlunde er en uafhængig Lavpris trælast der servicerer private & professionelle kunder med kvalitet til Lavpris

Vi er beliggende på en 25000 m² stor grund mellem Halsted & Horslunde. Vores plads bugner altid af varer, da vi køber stort ind for at skaffe dig de bedste priser

Bilka

Siden 1906 har Bilka ønkset at levere kvalitet og god kundeservice. På www.bilka.dk finder du derfor også et udvalg i PLUS-produkter. Bilkas kundeserviceteam sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige PLUS-produkter til dit nye uderum.

Netbyggemarked.dk

Besøg Netbyggemarked.dk

I Netbyggemarked.dk ønsker vi at være Dit Foretrukne Byggemarked Online.

Vi er målrettet mod at tilbyde vores kunder høj service og kvalitet til gode priser, og vi tilbyder et godt udvalg af byggematerialer.

Ligeledes sælger vi rigtig meget fyringsolie og diesel, men også produkter til håndværkeren, handymanden samt til huset og til haven.