Vælg den rigtige stolpe

HvilkeOmlimet træstolpe af trykimprægneret træn stolpe skal du vælge?

Træ-, stål-, komposit-, omlimet- eller multistolper, uanset hvad du er til, så har vi den rette løsning. PLUS gør det også muligt at vælge om din stolpe skal i jorden, eller fastmonteres på dit fundament. Interesseret? Læs med i de følgende afsnit om vores stolper og muligheder for nedstøbning, nedgravning og montering på terrasse.

 

Omlimede- og multistolper:

En sammenlimeMultistolper af trykimprægneret træt træstolpe er to stykker træ, der er samlet og limet for at mindske risikoen for revner og vrid. Sammenlimet træ sikrer desuden styrken og formstabiliteten i træet. Omlimede stolper fra PLUS er produceret af trykimprægneret fyrretræ klasse A og NTR mærket. Stolpen er desuden FSC-mærket og egnet til nedgravning. 
Multistolperne er lavet af krydsskåret træ. Også her er træet trykimprægneret klasse A, NTR og FSC mærket.

Træ er et naturtro materiale og derfor vil disse træstopler falde godt ind i din grønne have. Fuldfør stilen med træstolper og flot træhegn rundt om haven eller på terrassen. Du vælger.

 

Profilstolper til montering af hegnProfilstolper:

Profilstolpen er en omlimet stolpe, som har forskellige spor ned langs siden til montering af forskellige hegn. Disse omlimede stolper anbefales især til glas/træ kombinationen på grund af styrken og stabiliteten. Stolperne fås i trykimprægneret træ, colour trykimprægneret eller grundmalet sort. Hvis du er vild med natur og grønne farver, så kan du med fordel vælge trykimprægnerede træstoper. Trykimprægnerede umalet træstolper får nemlig med tiden et grønligt skær, hvilket får dem til at falde mere i et med naturen. 

Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er små revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revner er ikke reklamationsberettiget. 

Komposit hegn af genbrugs træ og plast

Kompositstolper:

Disse stolper er vedligeholdelsesfrie og kræver kun 1-2 vaske om året med sæbevand. Kompositstolpen har en flot stolpeafdækning til at fuldende looket og afskærme for vand. Stolperne er praktiske og stolide, da der i kernen er en indvendig stålforstærkning.
Hvis du går op i genbrug og miljørigtighed, så er kompositstolpen det rette valg for dig. Stolpen består nemlig af genbrugstræ, genbrugsplast og bindingsmiddel. Stolperne har UV-beskyttelse, som mindsker risikoen for at den flotte skifergrå farve falmer i solen. Fås både med stolpefod og til nedgravning.

Varmgalvaniseret stålstolper

Stålstolper:

Hvis du kigger efter en lidt anden løsning end træ- og kompositstolper, så tag et kig på stålstolpen. Varmgalvaniseret stål giver en flot rå overflade på stolpen. Hvis du leder efter en smal men robust stolpe, så er stålstolpen rette løsning. Stolpen fås i to forskellige tykkelser - 8 cm og 4,5 cm. Stolpen fås også i forskellige højder til både nedgravning og montage på fundament. En af de bedste ting er at stolpen er vedligeholdelsesfri. Ingen behandling eller særlig rengøring - blot masser af tid i haven.

 

Fod til stålstolpe

Slip for nedgravning

Har du en flot flise- eller træbelagt terrasse, som du vil have delt op eller synes du blot det er flottere og mere praktisk med et hegn over jorden? Så vælg en af vores stolper med fod. Få dit hegn monteret direkte på et fast fundament med skruer. Du kan få skruer, der kan monteres på både træunderlag og betonfundament.

Vil du hellere have stolperne i jorden, se vores montage video og bliv klogere på hvordan du skal montere dine stolper i jorden. Stolperne står solidt og sikkert, når de er placeret i jorden. Du undgår desuden huller i din terrasse. I jorden eller over jorden –  PLUS er fleksible.